2777
2789
عنوان

مهریه یک سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم معتاد و تن پرور و رفیق باز که اصلا نباید به ازدواج فکر کنه!

بله خیلی دیدم واقعا.

زن بیچاره خرج خونه رو میده.

حتی پول مواد.

البته ناگفته نماند خرده شیشه که باشه گاهی مجبور میشن برای حق سکوت این راه هارو بزن.

آیا همسرتون هم قبول کردن همه چیز تقسیم بشه؟سندی تنظیم شده؟اگر زدن زیرش چی؟مهریه کاری به کاسبی وغیر ک ...

حرف همسرم سنده و مطمئنم زیر حرفش نمیزنه ما رابطمون رو براساس اعتماد جلو بردیم و می‌بریم... زندگی مکان آرامشه نه میدان جنگ... مهریه فقط توی کشور ما به این شکل در اومده و گرنه بعد از طلاق هر دو طرف متضرر میشن... من نظرم اینه که باید با عشق و اعتماد و آرامش کنار هم زندگی کنیم خدایی نکرده هر وقت هم نتونستیم ادامه بدیم با صلح و صفا مسیرمون رو جدا کنیم.

بله خیلی دیدم واقعا.زن بیچاره خرج خونه رو میده.حتی پول مواد.البته ناگفته نماند خرده شیشه که باشه گاه ...

خب اون زندگی نیست و قاعدتا نباید بعنوان خواستگار چنین فردی رو به خونه راه میداد. یه سری چیزا جزء نکات مثبت نیست، وظیفه انسانیه. اگه طرف معتاد نیست لطف نکرده که معتاد نشده، وظیفه ش بوده که سالم زندگی کنه‌.

مرد خسیس هم بعید نیست زن رو مجبور کنه به کار کردن و دراوردن خرج خودش کنه‌.

کار کردن و کمک خرج بودن بد نیستا، خودم یکی از خانمایی هستم که واسه میشرفت زندگیم کمک خرجم. ولی اینکه از اجبار باشه وحشتناکه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه این یک اشتباه فکری هست که یک دسته این حالت خانما افکار دارن که میگین دوست تون حساسه مهریه نمیگیرن ...

مهریه چی باشه خوبه؟

مهریه برای اینجور مواقع خوبه که آواره نشی:

وقتی هیچکس نداری بازم خوبه یعنی پدر مادر فوت شده باشه و......

چند مدت پیش یک خانم شوهرش فوت شد با بچه قدم ونیم روی دستش.

متاسفانه بچه های خانم قبلی این آقا(خانم اولشون فوت شد ۲۰سال قبل)الان ادعای ارث کردن واون خانم هیچی دستش نگرفت و مجبور شد مهریه بذار اجرا تا خونشو از دستش نگیرن.

باز چند مدت قبل آقا فوت شد زن با بچه قدم ونیم قد ترس توی وجودش که شاید پدر مادر آقا ادعای ارث کنن با توجه به شناختی که از قبل داشتن.

خب مثلا خودم 99 عقد کردم مهره ایم 50 میلیون طلا با 19 مثقال و نیم بود بعد یه ماه طلامو خریدم و همین

آره من کاملا می‌دونم سنی چطوری هست.

سنی اشرفی می‌ذاره.

اما رسم شیعه ها فرق داره.

من شنیدم ادما فقط برای یک سوم از اموالشون میتونن وصیت کنن

آره منم شنیدم.

اگر اینطوری باشه،آیا علاوه بر وصیت بازم جداگانه ارثی میرسه یه خانم ویا آقا وبچه ها؟؟؟چیزی شنیدین؟

حرف همسرم سنده و مطمئنم زیر حرفش نمیزنه ما رابطمون رو براساس اعتماد جلو بردیم و می‌بریم... زندگی مکا ...

عالیه.

از خدا می‌خوام همه جوونا اینطوری برن سرخونه وزندگی.

من دوتا پیام قبل تر فکر کنم یه توضیح دادم راجع همین مهریه لطفا بخونید نظرتون بهم بگید.

در رابطه با اتفاقات که طی این چند مدت اخیر افتاده توضیحی دادم.