من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من اصلا به مهریه اعتقادی نداشتم و همیشه میگفتم اهل کاسبی نیستم و با عشق با همسرم ازدواج کردم با ۱۴ سکه... من پایین ترین مهریه رو نسبت به تمام خانواده و فامیل های همسرم داشتم ولی خودم راضیم چون مهریه تضمین زندگی مشترک نیست... چون وقتی جون به لب برسه باید ببخشی و خودت رو نجات بدی. زندگی مشترکه و من و همسرم پیمان بستیم که هر چی بعد ازدواج خریدیم به مساوی بینمون تقسیم بشه.
اگرگزینه های مثبت داشته باشه چی؟رفیق باز نباشه.معتاد نباشه.کاری باشه.خانواده دوست.
آدم معتاد و تن پرور و رفیق باز که اصلا نباید به ازدواج فکر کنه!
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه این یک اشتباه فکری هست که یک دسته این حالت خانما افکار دارن که میگین دوست تون حساسه مهریه نمیگیرن اولا هیچ روز ساعتی به اون لحظه گرفتن برسه بعدشم اون دوست تون بگین شما مثلا سه هزار تا تعیین کن ولی به نشدن ها تفاهم اگه روزی خدای نکرده رسیدین اگه میگین سخته حساسین یکی اشم نگیر ببخش بگذر ولی ابتدا تعیین کن چون پشتوانه امنیتی یک خانم هست کلا پس این دید افکار بگین نداشته باشن جهت تعیین کردن مهریه شون به ارزش پائین حساس سخت باشن و پایین تعیین نکنن