2777
2789
عنوان

مهریه یک سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 70 پست
همون سکه خوب ... خیلیم دیگ چوب لا چرخ نزار

مهریه بعد فوت همسر خیلی واجب میشه.

بخاطر اینکه بعد فوت همسر ،علاوه بر همسر وفرزند،پدر ومادر هم ارث میبرن.

اینجا به ضرر خانم هست اگر با آدم های بد روبه رو بشه چون با بچه آواره میشه.

آدم ها هروز رنگ عوض میکنن.برای یکی از دوستان همینجا توضیح دادم چی شده چند مدت اخیر.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالیه.از خدا می‌خوام همه جوونا اینطوری برن سرخونه وزندگی.من دوتا پیام قبل تر فکر کنم یه توضیح دادم ر ...

دوست عزیز پیامهاتون رو خوندم... ببینید منظور من از اینکه گفتم دختر بدون مهریه ازدواج کنه این نبود انتخاب اشتباهی برای ازدواج داشته باشه... وقتی می خواهید ازدواج کنید چشم و گوشتون رو باز کنید که با چه شخصی و با چه خانواده ای دارید وصلت می کنید... من مهریه کمی دارم ولی وضع مالی همسرم خداروشکر خوبه و در مورد آیندم بی فکر نیستم خودم شاغلم و برای آیندم دارم تلاش می کنم البته خانواده حامی ندارم و اصلا نمیتونم روی کمکشون حساب کنم و برای ازدواجم هم خانوادم کمکی بهم نکردن....همه باید به فکر آینده و اتفاقات ناگهانی که امکان داره برای هر کسی پیش بیاد باشیم... همسر من چند ماه بعد ازدواج یک ماشین به نامم کرد که یک دل گرمی کوچک داشته باشم الان کم کم در حال تلاش برای آیندمون هستیم... سعی کنید آدمی رو برای ازدواج پیدا کنید که دلتون از زندگی باهاش قرص باشه... و طرف مقابل آدمی باشه که بفکر آینده ی زندگی شما به تنهایی بدون خودش باشه (هر نوع جدایی، خدایی نکرده فوت یا طلاق) امیدوارم همه جوان های ایرانی خوشبخت بشوند.