2777
2789
عنوان

بابام میگه ژل‌لب بزنی لبات شبیه ک ن مرغ میشه🤐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 87 پست
نمیخوام تحت هیچ شرایطی بابام بفهمه😑🫶🏻😂اصلا استرسم دارم نمیدونم نیم سی سی چطور بشه راست میگن ک‌‌چ ...

به نظرم بزنی متوجه میشه ادم باز گوش باشه بخوای سوراخ کنی مو دورت بریزی متوجه نمیشه

ولی لب معلومه😄🤭

والا نمیدونم نمیخوام اطلاعات غلط هم بدم....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد امیدوارم کردی🫶🏻🙂😂چن‌وقت یبار ترمیم داره؟ نمیخوام اصلا بابام متوجه بشه😂

عکس لبات وبذارشاید نیازنداری

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چقد روحیه میدیییی 😍😂پس تصویب شد همون نیم سی سی رو میزنم ک‌متوجه نشهلبات خوش فرم میشن؟ چقد هزینه می ...

بله خوش فرم و قشنگ فقظ پیش دکتر عالی برو 

2 و نیم عزیزم 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

از پارسال تا الان ۲ سی سی بعد من لبم خیلی باریییک بود الانم طبیعیه نصفش جذب شده ولی باز شبیه همون چ ...

نه من لبام باریک نیس گوشتی و قلوه ایم نیس همون نیم سی سی بخاطر خوش فرم شدنش میخوام بزنم نمیدونم کبود میشه یا ن اصن هیج اطلاعی ندارم چون بار اولمه

چقد قیمتاس الان؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
بله خوش فرم و قشنگ فقظ پیش دکتر عالی برو 2 و نیم عزیزم

خداروشکر تو اومدی تو تاپیکم وگرنه میخواستم کم کم پشیمون شم نرم🥲😂ایشالا ک کبود و ورم نشه برم نیم سی سی و بزنم ببینم چطوریه

نیم میزنماز ۲۹۰۰ به بالانه نیم کمه اسیچند روز اول ماسک بزن

همون نیم سی سی ام با ترس و لرز و مخفی کاری میخوام بزنم بیشتر شه ک بابام بفهمه باید جمع کنم ای این شهر و دیار برم😂

خداروشکر تو اومدی تو تاپیکم وگرنه میخواستم کم کم پشیمون شم نرم🥲😂ایشالا ک کبود و ورم نشه برم نیم سی ...

اصلااا کبود نمیشه من بار اول یک سی سی زدم بابام نفهمید ولی لبام بزرگ شد نیم سی سی خیلی خوبههه بعد ازون همینقدر زدم عالی بود 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡