2777
2789
عنوان

بابام میگه ژل‌لب بزنی لبات شبیه ک ن مرغ میشه🤐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 87 پست
نه کبود نمیشهبار اول دوم زود جذب میشهولی بعد بار سوم ژل لبت زیاد میمونه براتژل زیر سه تومن هم نزن چو ...

اها ینی نیم سی سی بعد چقد جذب میشه؟ راستی چن وقت یبار ترمیم داره؟ نمیخوام اصلا بابام متوجه بشه 😑😂

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
مردها بیشترشون از ژل خوششون نمیاد حالامن اولش که زدم بارعایت شوهرم بود خوشش هم اومد الان میگه لبا ...

راحته ژلش‌ مثلا سخت نیس واسه اینکه غذا اینابخوری طبیعیه؟ 

نمیدونم ارزش داره نیم سی سی تزریق‌کنم یا ن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کبودی به مقدارش ربط نداره به بدن شما بستگی داره و زدنِ شخصمن چندبار زدم پیش دوتا دکتر یکیشون اصن کبو ...

چن وقت یبار ترمیم داره؟ راست میگن ک‌نیم سی سی اصلا مشخص نیس و جذب میشه؟

نیم سی سی چطوره؟ کبود نمیشه با نیم سی سی؟

من تا حالا نزدم نمیدونم...حس میکنم‌کم باشه کبود نشه...

ولی خیلی قشنگه واس کسی که لبش کوچیکه بزنه قشنگ‌میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

چن وقت یبار ترمیم داره؟ راست میگن ک‌نیم سی سی اصلا مشخص نیس و جذب میشه؟

همه اینا بستگی به بدن شما داره

بعضیا زود جذب میکنن بعضیا نه مدت‌ها طول میکشه

من سال ۹۸ یه فیلر زدم تا همین چند ماه پیش هنوز بود انقد که دیگه دلمو زد رفتم آنزیم زدم از بین بره

نه عزیزم نیم سی‌سی هم کاملن مشخصه 

وای شما آقایین. فک کردم خانمین. درخواست دوستی قبول کردم. پیام ندین آقا

این مردا تو تاپیکایی که مربوط به صورت و بدن باشه سر و کله شون پیدا میشه میان درخواست میدن تو تاپیک آخرم کلی درخواست دوستی دیدم🤦🏼‍♀️

من تا حالا نزدم نمیدونم...حس میکنم‌کم باشه کبود نشه...ولی خیلی قشنگه واس کسی که لبش کوچیکه بزنه قشنگ ...

نمیخوام تحت هیچ شرایطی بابام بفهمه😑🫶🏻😂اصلا استرسم دارم نمیدونم نیم سی سی چطور بشه راست میگن ک‌‌چون نیم سی سی کمه جذب میشع؟

همه اینا بستگی به بدن شما دارهبعضیا زود جذب میکنن بعضیا نه مدت‌ها طول میکشهمن سال ۹۸ یه فیلر زدم تا ...

پس ینی با نیم سی سی عم بابام میفهمه

بیخیال بشم؟🥲