2777
2789
عنوان

بابام میگه ژل‌لب بزنی لبات شبیه ک ن مرغ میشه🤐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 87 پست
اصلااا کبود نمیشه من بار اول یک سی سی زدم بابام نفهمید ولی لبام بزرگ شد نیم سی سی خیلی خوبههه بعد از ...

باابای توعم مخالفه؟😑😂من اگ بفهمه چه نقشه ی شومی دارم از خونه بیرونم میکنه😂همون نیم و میزنم خداکنه لبام خوش فرم شه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باابای توعم مخالفه؟😑😂من اگ بفهمه چه نقشه ی شومی دارم از خونه بیرونم میکنه😂همون نیم و میزنم خداکنه ...

اونقدر مخالف نیست ولی باباعه دیگه گیر میده 😂😂🤣

اره جیگر

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

اونقدر مخالف نیست ولی باباعه دیگه گیر میده 😂😂🤣اره جیگر

راستی عزیزم بار اول ک نیم سی سی بزنم باید چن هفته بعدشم مجدد برم؟ یا همون بار اول کافیه تا مثلا یک سال و اینا ؟

راستی عزیزم بار اول ک نیم سی سی بزنم باید چن هفته بعدشم مجدد برم؟ یا همون بار اول کافیه تا مثلا یک س ...

بار اول تا 6 ماه اوکیه بعد دوباره برو یک سال یک سال 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

خدا نکنه 😂 کی وقت گرفتی؟

ن هنوز وقت نگرفتم گفتم مث همیشه اول یه مشورت از نی نی سایتیا بگیرم بعد وقت بگیرم😂🫶🏻نیم سی سی رو اوکی میکنم حالا اگ واس بار اول جذب شد و کم بود و کبودی اینا نداشت بعدا یک سی سیش میکنم فعلا میخوام امتحان کنم ک ببینم چطوریاس میشه جلوبابام راحت بگردم یا ن😂