2777
2789
عنوان

زندگی در کنار خواهر زن

790 بازدید | 65 پست

کمی طولانی هست ممنون میشم بخونید 

داستان از این قرار هست من با ی خانومی آشنا شدم (کاربر آقا هستم)حدود یک سال پیش این خانوم مادرشون طلاق گرفته و انسان درستی نیست خودشون هم قبول دارن (به پدرشون خیانت کرده جدا شدن) اما تو یه خونه هستن همچنان

ایشون ی خواهر کوچیکی دارن ک پنج سالشه از سمتی از لحاظ ذهنی ی سری مشکلاتی داره (عدم تمرکز ) و...

و من یک سال عاجزانه خواهش میکردم که این دختر مشکل داره ببرتش دارو بیاد بخوره واقعا گریه میکردم از دستش 

حالا نامزد ما به هیچ وجه قبول نمیکنه که این خواهرش هست ! میگه نه دخترمه من اینو بزرگ کردم پس دختر منه (کلا ایشون بزرگش کردن مدرسه و... تمام زحمات با ایشون بوده)

از طرفی مادر این خانوم با مرد های زیادی قرار می‌زاره خواهر اینو می‌بره خواهرش گریه می‌کنه اینم سر اون می‌ره که ی سری دعوا شدیدی شد و این کارو گذاشت کنار 

الان هم از بس خواهرش رو برده بیرون و کلاس تقویتی و اینور اونور که با ده تا مرد در ارتباطه!

و گاها خیلی پیشنهادات غیر اخلاقی هم بهش میشه!

بعدش ما نامزد کردیم مادر ایشون با من شدیداً اختلاف داریم و به خون هم تشنه ایم مادره رفته برا این خواستگار آورده!!!!!! 

ب ایشون میگم باید بیایی بریم ی شهر دیگه من اعصاب اون زن رو ندارم کم تا حالا آبروی منو نبرده میگه خواهرم چی خواهرم سر جهازمه! 

خواهرم باید بیاد با من زندگی کنه با تو ته ی خونه! 

میگم من میرم یه کشور دیگه بیا بریم میگه خواهرم چی! اونو چطوری میاری پس 

میدونم اگه ازدواج کنیم و ایشون خواهرش رو بیاره مادره هم میاد به ۶ ماه نرسیده به طلاق کشیده میشه تا الآنم خیلی مادرش آبرو ریزی برا ما درست کرده به احترام پدرش شکایت هارو پس گرفتیم ....

از طرفی هم کی حاضر هست داداش شوهرش یا خواهر خانومش باهاش ی جا زندگی کنه! 

و مخصوصا هر وقت دهن به گریه باز کنه دهنشو نمیبنده ینی شاید دو ساعت اژیر میکشه 

از سمتی پدر ایشون می‌تونه بهترین شرایط زندگی رو برای خواهر کوچیکش ایجاد کنه ! ینی شده خواهرش راه می‌رفت دو میلیون یهو کارت میکشید! قشنگ روزی دو تومن رو خرج میکرد ! منم سر گنج ننشستم ! پدرش می‌تونه بهترین شرایط رو ایجاد بکنه براش ولی خانوم گیر داده نه باید بیاد پیش من باشه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون شرایطش اینطوریه دیگه یا باید قبول کنی یا بیخیالش بشی 

برای خرجی هم باباهه خرج دخترشو بده

ولی چه بیخیاله که دخترشو سپرده دست این زن باید بچه هاشو می‌برد پیش خودش

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ