2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تونر بدتر میکنه منافذ رواینا همش تبلیغات الکیمحال با محصولات شیمیایی منافذ کمتر یا کوچکتر شه

ولی من نتیجشو دیدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ولی من نتیجشو دیدم

بهت قول میدم بخاطر مسائل دیگه بوده

یا بخاطر تلقین

محال کوچکترین اثری داشته باشه

از وقتی تونر و میسلار و اینا باب شد مشکلات پوستی زیاد شد 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
بهت قول میدم بخاطر مسائل دیگه بودهیا بخاطر تلقینمحال کوچکترین اثری داشته باشهاز وقتی تونر و میسلار و ...

تونر و آبرسان و مرطوب کننده زدم.فقط این ۳‌. ممکنه از تونر نبوده باشه؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تونر و آبرسان و مرطوب کننده زدم.فقط این ۳‌. ممکنه از تونر نبوده باشه؟

افزایش وزن که صورتو هم پر کنه

رژیم غذایی خوب و سالم

حال خوب روحی و نداشتن استرس

آب و هوا

خواب کافی

ماساژ صورت

ورزش و تحرک

اینها تأثیر مستقیم داره روی پوست

شاید بخاطر این موارد باشه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
افزایش وزن که صورتو هم پر کنهرژیم غذایی خوب و سالمحال خوب روحی و نداشتن استرسآب و هواخواب کافیماساژ ...

فقط دومی رو دارم و پیاده روی.کاهش وزن هم داشتم‌.از شدت استرس تا مرز سکته رفتم...قلبم درگیره. خواب ندارم.توی عمرم فقط چای و دمنوش خوردم.فوبیای خوردن اب دارم. پوست بشدت نازک ی دارم و تیره.منافذ ها رفتن نسبتا. کمی روشن شده. ولی همچنان نازکه