2777
2789

من دانشجوی روان هستم ترم یکم 

به نظرتون دوباره بشینم کنکور تجربی بخونم که رشته خوب تر قبول بشم 

یا خیاظیمو ادامه بدم بوتیک یا مزون لباس بزنم و در کنارش درسمم(روانشناسی)رو ادامه بدم 

؟

به عنوان کسی که این دوران رو گذرونده و پشت سد کنکور منتظر آرزوهاش بود میگم که درست رو ادامه بده و به دنبال هنر باش خیاطی خیلی حرفه خوبیه 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻

من زنعموم روان‌شناس‌ هست درآمد خوبی هم داره 

آینده ی خوبی میتونید داشته باشید

اگرم علاقتون به تجربی هست اجباری روانشناسی نخونین

اول تجربی قبول بشین بعد خیاطی رو هم ادامه بدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظرم خیاطی حرفه حساب نمیشه شما بری کلاس هاش ی مدرک ابکی بهت میده و شاید بهتر از اونجا هم یاد بگیری ولی  کنکور تجربی و ... رو نمیتونی کلاسشو بری

بازم ببین علاقت ب چیه دنبال علاقت برو

روان دوس نداری ؟

هر کاری رو علاقه مند باشین توش موفق میشین 

ظاهرا روانشناسی رو دوست ندارین و روان شناس شدن مسیر سخت و طولانی ای هست اگه علاقه نداشته باشین توی این رشته به نتیجه ای نمیرسین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من زنعموم روان‌شناس‌ هست درآمد خوبی هم داره آینده ی خوبی میتونید داشته باشیداگرم علاقتون به تجربی هس ...

نه به روان علاقه دارم 

زنعمو شما ارشد هست یا دکترا ؟ 

کدوم گرایش 

مطب زدن؟

هر کاری رو علاقه مند باشین توش موفق میشین ظاهرا روانشناسی رو دوست ندارین و روان شناس شدن مسیر سخت و ...

روانشناسی هم دوست دارم مسئله اینه 

از طرفی یکی از رشته های تجربی هم دوست دارم 

خیاطی هم دوست دارم 

نه به روان علاقه دارم زنعمو شما ارشد هست یا دکترا ؟ کدوم گرایش مطب زدن؟

والا نمیدونم فکر کنم دکترا بود

بله مطب زدن تو تهران 

اطلاعاتی ندارم زیاد فقط میدونم در آمد معمولی داره

واسه یه نفر خوبه

ب نظرم خیاطی حرفه حساب نمیشه شما بری کلاس هاش ی مدرک ابکی بهت میده و شاید بهتر از اونجا هم یاد بگیری ...

چرا خیاطی حرفه حساب نمیشه 

هشت نه ماه کلاس واقن الکیه؟ فقط ۳۰ مدل دامن یاد میده استادمون

وقتی دورش تموم بشه چیزی تو بازار نیست نتونی بدوزید

بله روان دوست دارم 

روانشناسی هم دوست دارم مسئله اینه از طرفی یکی از رشته های تجربی هم دوست دارم خیاطی هم دوست دارم

به عنوان یه روانشناس میگن باید خیلییی روانشناسی رو دوست داشته باشی که موفق بشی توش

کارشناسی تموم بشه ، کنکور ارشد رو باید بدین بهترین گرایش هم بالینه و قبولیش سخته ، حین ارشد باید کلی کارگاه تخصصی و  دوره سوپرویژنی بگذرونین با هزینه های عجیب غریب ، ارشد که تموم شد آزمون صلاحیت حرفه ای کتبی رو دارین ، بعدش اگه قبول شین مصاحبه و اگه قبول شدین درمانگر میشین.

تازه میتونین برین کلینیک بقیه کار کنین از هزینه ویزیت ۶۰ درصدش رو به شما میدن بقیه اش مال کلینیکه!

حداقل ۵ سال باید با همین شرایط کار کنین تا بتونین مصاحبه تاسیس کلینیک رو شرکت کنین 

من فرض رو تازه بر این گذاشتم که یه تراپیست عالی باشین که مراجع کافی هم داشته باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿