سلام مامانای عزیز من تازه وارد سایت شدم .دخترم یه استرس شدید تو تیرماه همین امسال گرفت اینطوری که تو عروسی دعوا شد و پدرو عموهاش رو با سروصورت خونی دید و همه هم که داشتن جیغ میزدن بچه وحشت کرد .بعد سه هفته تشنج زد بردیمش فوق تخصص مغزواعصاب نوار مغز داد گف گیجگاه راستش مختل شده و دارو داد من ندادم ترسیدم بخاطر عوارضش .دوباره ۲۵آذر تشنج زد .و همین چن شب پیش تو خواب و صبحش تشنج زد که بردیمش بیمارستان .ام آر آی و خون نرمال بود ،دکترگف باید سه سال دارو مصرف کنه .بنظرتون این کاربامازپین عوارضش بد نیس خیلی ناراحتم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهتره دارو هارو بدی عوارض دارو ها بهتر از صدمه دیدن مغز میشه اگه تشنج پشت سرهم اتفاق بیفته تبدیل به سرع میشه یکی از نزدیکان من سه سال مداوم از زمان نوزادی تشنج میکرد الان ۷ ساله با مصرف دارو کنترل شده البته اون باید همیشه مصرف کنه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بهتره دارو هارو بدی عوارض دارو ها بهتر از صدمه دیدن مغز میشه اگه تشنج پشت سرهم اتفاق بیفته تبدیل به ...
توی هربار تشنج مغز برای چند دقیقه مختل میشه ببین مغزش چه آسیبی میبینه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم