2777
2789

اگ میتونستم میومدم، ولی من عشقی دارم میخونم 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ey_babaa   یه زمان با ابن دوستم شبا درس میخوندیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

۲۷

ایشالا موفق بشی ..منم آرزومه زودتر لیسانس بگیرم آزمون بدم ..الان 25سالمه ..کلاس اول دبیرستان ازدواج کردم و ترک تحصیل الان دارم ادامه میدم دیگه خرداد دیپلم میگیرم میرم دانشگاه ثبت‌نام میکنم

ایشالا موفق بشی ..منم آرزومه زودتر لیسانس بگیرم آزمون بدم ..الان 25سالمه ..کلاس اول دبیرستان ازدواج ...

ممنون عزیزم

همچنین

واقعا هیچوقت دیر نیست برای شروع کردن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒