2777
2789

نه ، باید پشت سر هم آن تایم بخوری

دو روز نخوری فردا یا پس فرداش پریودی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ، باید پشت سر هم آن تایم بخوریدو روز نخوری فردا یا پس فرداش پریودی

می‌دونم عزیزم الان یک سال و سه ماه مصرف میکنم ولی چون این سری میخام دیرتر پریود بشم میخام از ۲۱تا بیشتر بخورم مثلا ۲۵ تا قرص بخورم 

عزیزم سیکلتو بهم میزنی اینطور اگه منظم نخوری وداری جلو گیری میکنی ممکن باردار شی

عزیزم منظم خوردم ۲۱ دارو شما منظورمو نگرفتیم فکر میکنم من ۲۱ تا کامل تا دیشب خوردم ولی چون میخام پریودیام چند روز عقب بیفته میخام یه چند تا دیگه هم بخورم مثلا ۲۱ تا رو به ۲۵ تا برسونم بعد ول کنم 

شاید پریود نشی با قرص خوردن ولی این قرص ال دی سیکل پریودیتو تنظیم می‌کنه اگه خطا کنی یکم اونور تر اینورترش کنی هرمونات بهم میریزه اینطور باردار هم ممکنه بشی و کلا خوب نیست واقعاً ضرر داره چون طول می‌کشه تا هرمونات تنظیم شه

شاید پریود نشی با قرص خوردن ولی این قرص ال دی سیکل پریودیتو تنظیم می‌کنه اگه خطا کنی یکم اونور تر ای ...

ای وای حالا چه کنم 😭😭😭 کاش نمی‌خوردم چه غلطی کردم من فقط میخواستم ۴ تا اضافه تر بخورم 😭😭😭😭😭آخه یکی نیست بگه دیشب ک تموم شده تموم شده دیگ چرا خوردی 😭😭😭

ای وای حالا چه کنم 😭😭😭 کاش نمی‌خوردم چه غلطی کردم من فقط میخواستم ۴ تا اضافه تر بخورم 😭😭😭😭😭آ ...

وواای عزیزم باشه مشکلی نیست یدونه خوردی ول کن دیگه بقیه رو نخور زیاد اثر خاصی نمیکنه 

عزیزم الان که خوردی دیگه نخور برای چی میخوری برای جلوگیری؟؟؟

آره عزیزم برا جلوگیری میخورم ولی چون شوهرم راننده و بعد ۲۰ روز سه روز دیگ تشریف میارن خونه نخواستم وقتی میاد پریود باشم برا همین دیشب که یه ورق ال دی تموم شد امشب دوباره یکی دیگه خوردم با خودم گفتم با ۳ الی ۴ تا اضافه خوردم که چیزی نمیشه😭😭😭

ولی الان گفتتن که سبکلمو بهم میزنه و امکان بارداری اینا هست 😭😭

همچین چیزی نشنیدم من خودم هم ال دی مصرف کردم مثه شما دوس داشتم دیر تر بشم چنتا اضافه میخوردم چیزی نشد