2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶۵۰ میدن ۱۲ساله پس بدی ولی ۱۷۵۰سود میکشن روش میصرفه؟؟؟؟

اره بابااا ارزش داره خدایی تورم تو این کشور اونقدر بالاس دوازده سال بعد با ۶۵۰ ملیون ی متر خونه هم نمیش خرید

چ خوب گفتی خدا خیرت بده ما هم میخاییم خونه بخریم 

این وام رو ب همه میدن شرایطش چیه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره بابااا ارزش داره خدایی تورم تو این کشور اونقدر بالاس دوازده سال بعد با ۶۵۰ ملیون ی متر خونه هم ن ...

آره گلم میدن ب همه من مسکن ملی نوشتم خودشون میگیرن ب ناممون و خرجش میکنن ب خونه

اره بابااا ارزش داره خدایی تورم تو این کشور اونقدر بالاس دوازده سال بعد با ۶۵۰ ملیون ی متر خونه هم ن ...

سلام‌عزیزم‌میشه جواب منو هم بدی ما دوتا بچه داریم‌دوقلو هستن و زمین و خونه به ناممون نیست اگه بخوایم‌وام بگیریم‌بهمون‌میدن؟راحته گرفتنش یا سخته؟ 

چن‌وقت‌بعد وام‌میاد؟

خواهرم پارسال وام مسکن رو تبدیل به طلا کردالان اصل و فرعش درومدهبا این تورم وام از هر نوعش خوبه

عزیزم راحت تونست وام رو بگیره؟؟

ب همه این وام رو میدن؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
آره گلم میدن ب همه من مسکن ملی نوشتم خودشون میگیرن ب ناممون و خرجش میکنن ب خونه

مبارکتون باش عزیزم انشالا ب خیر و برکت باشه براتون

سلام‌عزیزم‌میشه جواب منو هم بدی ما دوتا بچه داریم‌دوقلو هستن و زمین و خونه به ناممون نیست اگه بخوایم ...

سلام عزیزم قربونت منم خبر ندارم تازه اینجا شنیدم ولی اگ این وام رو ب همه بدن خیلی خوب میش