2777
2789
عنوان

حس میکنم زمان دستکاری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 109 پست
از سال ۹۸ بنظرم اینجوری شده

دقیقا انگار دنیا ب قبل و بعد کرونای خر تقسیم شد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

منم دقیقا از۱۸سالگی ب بعد ک الان۲۷ام نمیدونم چرا ایقد رو دور تنده بچه بودیم هی از اینکه چرا ایقد زما ...

برای من از سال ۹۸ ب سرعت گذشت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهار سال گذشت؟خدایا نوه عموم که بغلش میکردم شیشه شیر میدادم رفت سربازی

بچه فامیلمون که میذاشتمش رو پام تکونش میدادم بخوابه ۱۶ سالش شده و دوس دختر داره من همچنان سینگلم 😐😑

میگند در اصل زندگی همه ما آدم ها فقط دو روز هست و زمان زمینی فقط توهم هست وقتی می میریم متوجه میشیم

یاد فیلم اینتر استالر افتادم

هرسال که سن مون بیشتر بشه گذر زمان رو سریع تر حس میکنیم..  مثلا برای یه بچه ی پنج ساله یک سال میشه یک پنجم عمرش، پس براش خیلی زیاده یک سال.. ولی کسی که مثلا توی دهه ی سوم زندگیش هست یک سال میشه یک سی ام عمرش، پس براش میتونه خیلی کم باشه.. برا همینه که بچه ها تحمل ندارن بهشون بگی مثلا فلان چیز رو برات یه هفته دیگه میگیرم چون براشون نسبت به یه آدم بزرگ ، زمان زیادیه یک هفته

چهار سال گذشت؟خدایا نوه عموم که بغلش میکردم شیشه شیر میدادم رفت سربازی

حالا فک کن من پسرخالمو که از بعلم افتاد و مادربزرگش شر کرد ۳.۴ ساله زن دادن 🤣

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نمی دونم من اینطور حس می کنم یا همه اینطورین ،از یه سنی به بعد عمر خیلی زود می گذره ،قبلا ما خودمونو ...

همینطوره خصوصا رسیدن ب ۱۸ سالگی خیلی طول کشید

نمیدونم برای نسل جدید هم همینطوره یا نه

زمان رو چطوری دستکاری کردن ؟

مفصله اگ اینستا داری سرچ کن زمین تخت