سلام وقتتون بخیر
حدود 1 سال پيش از یکی از همکلاسی هام خوشم اومد بعد از یه مدتی پیجش رو پیدا کردم فالور کردم قبول کرد و بک داد بعد گاها کار های انجام میداد که فکر میکردم اونم به من علاقه داره بعد از چند ماه که دیگه از فکرش اومده بودم بیرون یهو نمیدونم چطور شد یهو رفتم بهش پیام دادم گرم گرفت خیلی خوب باهام حرف میزد ازش کاری میخواستم برام انجام میداد خلاصه خیلی خوب بود تا چند وقت پیش در مورد اینکه با کسی تو رابطه هست یا نه صحبت کردیم گفت یک سال پیش با یک نفر بوده و تجربه اولش بوده اون شخص تو این مدت کم با رفتارش خون به جیگرش کرده و گفت از رابطه و این چیز ها خوشم نمیاد و میخوام درس بخونم و امسال آزمون فلان بدم و از این حرفا خلاصه گذشت در این مدت اکثرا با هم حرف میزدیم اون از دوستاشو کار هاشو و ... می گفت یهو یه روز پیام داد که احساس میکنم خیلی با هم حرف میزنیم و این باعث میشه وابستگی پیش بیاد بعد از چند روز بعد من بهشون پشنهاد آشنایی بیشتر دادم که قبول نکردن و گفتن در این. وره از زندگیم نمیتونم فبول کنم نه پشنهاد شما رو نه پشنهاد هیچ کس دیگه رو ولی رفتارش باهام عوض نشد ،نمیدونم شاید دارم خودمو گول میزنم از شما درخواست دارم نظرتون رو بگید آیا باید خودمو بهش ثابت کنم تا تجربه قبلش رو فراموش کنه یا اصلا مشکلش اون نیست منو نمیخواد نظرتون چیه
خواهشا شوخی و اینا هم نکنید حالم زیاد خوب نیست ممنون