2777
2789
عنوان

چ ادمایی رو درک نمیکنین

346 بازدید | 57 پست

خودم: 

اونایی ک باهات صمیی رفتار میکنن دفعه بعد ک دیدیشون انگار ن انگار تو قیافن

اونایی ک کم غذان😂😐 و از الویه بدشون میاد

اونایی ک موقع غذا خوردن صدا در میارن و اروغ میزنن🤒

اونایی ک فن پیج میزنن

اونایی ک افراطی و تعصبین

اونایی که عقل رو گذاشتن کنار و کلا چسبیدن به خرافات.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمایی که دم از این میزنن به سلیقه و علاقه و عقاید شون احترام گذاشته بشه اما خودشون به نظر هیچکس احترام نمیزارن 

کسایی که داستان کنسله کنسله تو اینستا راه انداختن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

اونایی که تو زندگی مردم فضولی می‌کنند تا آمار بگیرند 

بعد مدتها طرف سوژه گفتگوهای خاله زنکیشون میشه

اگر امارت هم نتواند بگیرند میگن طرف کم حرف و غیر معاشرتی

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

در حال حاضر خبر بارداری یک نفر که سه تا بچه قد و نیم قد  داره 

سخت در شرایط مالی افتضاحی هست همسرش هم یک موجود شکاک روانی هست دلیل بارداری هم گرفتن وام فرزند آوری هست 

از ظهر سرم بستم نشستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

آدمایی لج بازی 

به نظرم روی مخ ترین و بی منطق ترین افرادی هستن میشه باهاشون آشنا شد.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎