2777
2789
اگه برا زندگیش و پیشرفتش تلاش کنه آره،الان دیگه هیچ کس پولدار نیس ولی تنبلی هم قابل پذیرش نیس

والا من هر کی از اطرافیانم‌ ازدواج میکنه شوهراشون وضعشون توپه نمیدونم اونا خوش شانسن یا من بدبخت😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراا

چون تو سختی کنارش بودم ولی همه رو یادش رفته

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

آره. با همون اخلاق خوبش راه خودشو باز میکنه و پولدارم میشه. قیافه هم باید به دل بشینه نه خوشگل بازاری باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب بود بد دل بود؟شکاک بود؟بهت فحش میداد؟بداخلاق بود و دست به زن داشت؟؟بخدا که آدم آرامش داشته باشه ...

اتفاقا پولدارا اکثرا آرامش اعصاب دارن رفتارشون بهتره

فقر ناراحتی اعصاب هم میاره

اتفاقا پولدارا اکثرا آرامش اعصاب دارن رفتارشون بهترهفقر ناراحتی اعصاب هم میاره

همون پولدارا کلی تلاش میکنن استرس و فشار کاری دارن پول در آوردن سخته الان واقعا نامزد خودم سنی نداره ولی تموم موهاش سفید شده

همون پولدارا کلی تلاش میکنن استرس و فشار کاری دارن پول در آوردن سخته الان واقعا نامزد خودم سنی نداره ...

ددسته قطعا کسی که پولداره زحمت کشیده

ولی وقتی میبینه ماشین خوب داره خونه خوب داره رفاه داره اعصابش آروم میشه نه یه کارمند که نهایت ۲۰ روز حقوقش برسونه اونم اگه هیچی نخورن هیچ جا نرن

والا من هر کی از اطرافیانم‌ ازدواج میکنه شوهراشون وضعشون توپه نمیدونم اونا خوش شانسن یا من بدبخت😑

چون معیاراتون اشتباهه. من روزی که با شوهرم دوست شدم یه پسر لاغر دراز رنگ پریده بود که آه در بساط نداشت ولی تو وجودش عرضه و هوش و پشتکار رو میدیدم. الان هم پول داره هم هیکل و چهره عالی و کسی خبر نداره این بین چیا گذشت. رو آدم درست سرمایه گذاری کنید تا به همه چی برسید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چقد گفتن با کسی ازدواج کن که اون دیوانه وار عاشقت باشه و خوش اخلاق باشه نه تو من آخر کار خودمو کردم ...

خیلی عاشقمه ولی از وضع اقتصاد و همه چی میترسه پا جلو نمیزاره 

چکار کنم از کجا بدونم واقعا دوستم داره