2777
2789
چون معیاراتون اشتباهه. من روزی که با شوهرم دوست شدم یه پسر لاغر دراز رنگ پریده بود که آه در بساط ندا ...

من هیچ خواسته ای ندارم فقط خوش اخلاق و دست و دلباز باشه همین نه قیافه میخوام نه هیکل فقط ی زندگی آروم و بچه های آروم ..

میگن پشت هر مرد خوبی زن خیلی خوبی هست یعنی این آفرین بهت😍😍❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ خواسته ای ندارم فقط خوش اخلاق و دست و دلباز باشه همین نه قیافه میخوام نه هیکل فقط ی زندگی آرو ...

انشالله ولی خودتم باید تلاش کنی. از اینایی نباشی که تینو میگن ولی وقتی پیشنهاد میگیرن بدون فرصت دادن به طرف ردش میکنن.

دستت درد نکنه اینو حتما به خودش میگم😅 ولی اینجا اعتراف میکنم من کاری نکردم فقط تو انتخاب دقت کردم و بر حسب شواهد آینده رو حدس میزدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انشالله ولی خودتم باید تلاش کنی. از اینایی نباشی که تینو میگن ولی وقتی پیشنهاد میگیرن بدون فرصت دادن ...

انتخاب کردم رفت خواهر😔😂تنش سلامت من راضیم شکر خدا خودم خواستم دیگه جای گله ای هم نیس

آره بهش بگو😂آره خدایی اصلا من خودمم به شدت از مردی که خانواده دوست و کاری باشع خوشم میاد مرد اینجور هم کم پیدا میشه

یکم از خصوصیاتش بگو منکه گیج شدم نمیدونم شاید منم دوستش دارم اینجوری فکر میکنم

نمیتونه باهات قهر بمونه یا ناراحتیتو ببینه اصلا نگات میکنه عشق میباره ازت درخواست های بیجا نمیکنه و...