2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ وقت یادم نمیره ۳ شب با خواهرم گشنمون شد بلند شدم برنج دم کردم بعد روش گوجه خورد کردیم خوردیم بابام بیدار شد گفت چیکار میکنید آخه آدم نصف شب می‌خوابه ترسیدیم گفتیم می‌خوایم روزه بگیرم سحری خوردیم 

از اون به بعد همیشه شام بیشتر میزارم ی قابلمه کوچیک ازش بمونه

ما اصلا دیگه هیچ کدوم از ساعت ده به اون طرف چیزی نمیخوریم شام خوردیم دیگه تموم کوچیک هم بودن از این عادت ها نداشتن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پارسال همش همین کارم بود همه برقا که خاموش میشد میگفت غذا میخوام بچه نوزاد هم داشتم که تازه خوابونده بودم و..

خداروشکر از سرش افتاده الان

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ