2777
2789

یه تخم مرغ از تایم تایپ کردن تو نی نی سایت  کمتره بچه گشنشه به تو نگه ب کی بگه مگه یتیم بی مادره گشنه بخوابه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نون و پنیر

شیره و اینجور چیزا

دختر من اخر شب گفت صبحانه میخوام ۳ ساعت داشتیم رمزگشایی میکردیم که صبحانه منطورش چیه و در نهایت به نون پنیر رسیدیم!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بچه هست ها. بخواب !!! معده ش کوچیکه. گرسنه شده‌

اها حواسم نبود خب الان ساعت دو صبحه یک نون و پنیری چیزی! 

خودمم خوابم میاد چرت و پرت میگم 😆😁

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

بچه هست ها. بخواب !!! معده ش کوچیکه. گرسنه شده‌

من موقع شام خوردن باهاشون اتمام حجت میکنم 

که قشنگ بخورید سیر بشید اخر شب بگید گشنمه از غذا خبری نیست 

البته ما زمانی که مهمونی میریم دخترم درست غذا نمیخوره 

یه دور هم خونه خودمون شام میخوره