2777
2789

اینم بگم لباسای بچه اولم بخاطر رفلاکس همش داغونه به درد این نمیخوره من دو دست خریدم سه تیکه(زیردکمه و بلوز جلودکمه دار و شلوار) بسه بنظرتون؟دوتا هم سرهمی خریدم

زیاد میخواد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایز ۱ دو دست بخر

سایز ۲ هم دو دست

نهایت دو هفته تنش میشه

سایز ۳ و ۴ زیاد بخر

یه ست بیمارستانی خوشگل بخر

دو سه تا هم سرهمی برا دیدنی مهمونا

بیشتر بادی بخر که پهلوهاشو بپوشونه

جلو دکمه دار خوب نیست ، هی باز میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نه بابا کمه من بچه سوممه دوتا سرهمی خریدم یه ست بیمارستانی سه تا سایز یک سه تا سایز دو سه تا هم بلوزشلوار 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

سایز ۱ دو دست بخرسایز ۲ هم دو دستنهایت دو هفته تنش میشهسایز ۳ و ۴ زیاد بخریه ست بیمارستانی خوشگل بخر ...

باز سر دخترم تجربم میگفت همه لباساش جلوبسته بود خیلی تو تن کردنش اذیت بودم اینسری جلودکمه خریدم برا همین اولاش فقط سایز یک خریدم دو دست بس نیست؟خیلی گرونن بی انصافیه اینجا هر تیکه بالای ۲۰۰ تومنه

من فقط سایز یک خریدم برا اولاش بس نیست بنظرت؟

دوتا دیگه یک بخر باقیشو بزار بچت جون بگیره باهم میرین میخرید

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

باز سر دخترم تجربم میگفت همه لباساش جلوبسته بود خیلی تو تن کردنش اذیت بودم اینسری جلودکمه خریدم برا ...

از آنلاین شاپ ها بخر خیلی خیلی ارزون تر از بازاره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دوتا دیگه یک بخر باقیشو بزار بچت جون بگیره باهم میرین میخرید

آها پس دو دست دیگه سایز یک بخرم همین ۳ تیکه زیر دکمه و بلوز و شلوار خوبه دیگه؟بنظرت بلوز جلوبسته بهتره یا جلوباز؟زیردکمه رکابی یا آستین کوتاه؟؟