2777
2789

مثلا خیانت و این مسائل و حتی دعوا نبوده باشه

فقط بگه خیلی فشار رومه و انگار کم آورده باشه بخاطر وضع جامعه و فکر کنه قراره شما باهاش بدبخت بشید اما یکی دوهفته بعد معذرت خواهی کنه بگه ام هر چی شما بگید اگه میخواییدفکر کنید و دوباره تصمیم بگیرید صبر میکنم

نمیدونم چه کنم 🙂 نظرم  رو مشاوره رفتن اصلا چه تضمینی هست بعدا زیر بار مشکلات باز اینکارونکنه 

خوبه مشاوره بگم بریم بعد نظرمو میگم بهتون ؟ 

شبیه روابط امروزی ام نبوده و با حدومرز و دو سال 

جفتمون جایگاه اجتماعی خوبی داریم و تحصیل کرده 

دوسش دارم ولی نمیدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم اون موارو خط قرمز نباشه فرصت میدم

یعنی چی اون مواردوخط قرمز نباشه ؟ 

روابط منظورتونه که نبوده 

حتی من یکسال نرفتم به دیدنش چون اون مدت مادرم درجریان نبود منم گفتم بی خبر نمیام 

والا ببین اگر که واقن فشار روش بوده ک اکیه اما اکثر اوقات پسرا بهونه میارن چون از طرف خسته شدن

من اون مدل نبودم هرروز برم دیدنش یا باهاش حرف بزنم 

یکسال بخاطر اینکه مامانم در جریان نبود گغتم بی خبر نمیام بیرون و نرفتم دیدنش و 

یعنی چی اون مواردوخط قرمز نباشه ؟ روابط منظورتونه که نبوده حتی من یکسال نرفتم به دیدنش چون اون مدت م ...

معتاد و خیانت و دعوا الکی و سرکاری و خلاصه خط قرمزام نداشته باشه 

برای سوء تفاهم اینا فرصت میدم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بهونس اونی که بخواد تا تهش میخواد بخاطر مشکلات وسط راه ول نمیکنه همه مشکل دارن

موافقم 

بعد یه ماه میومد من ابداقبول نمیکردم

ولی دو هفته بود بازم ولی من عقلم قبول نمیکنه 

احتمالا بگم مشاوره باید بریم تاتصمیم بگیرم واسه خودم ارزش قائلم و نمیتونم با این چیزا کنار بیام

موافقم بعد یه ماه میومد من ابداقبول نمیکردمولی دو هفته بود بازم ولی من عقلم قبول نمیکنه احتمالا بگم ...

تا جایی که من شناخت دارم 

اینجور آدما دم دمی مزاجن نمیشه رو حرفشون حساب کرد میرن دور میزنن دوباره برمی‌گردن ب پوست خیار طرفشونو میفروشن

اگه واقعا قصدت جدیه میتونی ی مدت باهاش ارتباط داشته باشی ببینی چجور آدمیه چون بلاخره ی پنجره جدید از اخلاقش بهت نشون داده 

اگه اوکی بود برو مشاور 

اگه اوکی نبود تو کثری از ثانیه خاطراتشو ب باد بسپر

تا جایی که من شناخت دارم اینجور آدما دم دمی مزاجن نمیشه رو حرفشون حساب کرد میرن دور میزنن دوباره برم ...

وقتی تو دوسال هیچ بی اجترامی ازش ندیدم حتی اگه درخواست بیرون رفتن میکرد میگفتم از کامانم اجازه بگیر اینگارو میکرد 

تازه اونم عین آدم میشستیم و کاری نمیکردی 

بعد بخاطر اینکه دعوا و خیانت و .... نبوده و از فشار داشت دیوونه میشد وبعد دوهفته پشیمونه 

بگم دم دمی مزاج درسته ؟ البته همه چیز خیلی پیچیده تر 

صددرصد باید بریممشاوره وگرنه من هضم نمیکنم اینکارو

وقتی تو دوسال هیچ بی اجترامی ازش ندیدم حتی اگه درخواست بیرون رفتن میکرد میگفتم از کامانم اجازه بگیر ...

همیشه آدمیزاد تو گرفتاریاش یکیو داره ک ارومش کنه 

شماهم ک زن و شوهر نیستید ک بگم خرج توعم افتاده گردنش بهش فشار اومده صددر صد ک کل فشار مالی نبوده در کل جوانب دارم میگم چ روحی چه اقتصادی 

میگم حواستو جمع کن ی مدت زیر نظر بگیر بیشتر رو رفتارش زوم کن ک بعدا خدایی نکرده بخاطر تصمیمی که میگیری پشیمون نشی

خواهرشوهرم وقتی نامزد بود وقتی بحثشون میشد یا مشکلی پیش میومد نامزدش ی ماه غیب میشد این دختره هم بخاطر ابروش صداش در نیومد 

تا اینکه عروسی کردن بعد عروسی هم همینجوری بود پدرشوهرمم دامادشو برد اسناد رسمی زیر نظر آگاهی و دادگاه ازش تعهد گرفت ک دیگه خونشو ول نکنه بره آدم بدیم نیستا فقط ضعیفه زود کم میاره تکلیفش با خودش معلوم نیست

همیشه آدمیزاد تو گرفتاریاش یکیو داره ک ارومش کنه شماهم ک زن و شوهر نیستید ک بگم خرج توعم افتاده گردن ...

من هنوز تصمیم. نگرفتم 

هر وقت پرسیدن بگم من برای خودم و زندگیم‌ارزش قائلم و چه تضمینی هست این رفتار تکرار نشه باید اول بریم مشاور تا بتونم درست تصمیم بگیرم 

مشاور میتونه راهنمایی کنه بنظرتون ؟

من هنوز تصمیم. نگرفتم هر وقت پرسیدن بگم من برای خودم و زندگیم‌ارزش قائلم و چه تضمینی هست این رفتار ت ...

اره عزیزم میتونه کمک کنه 

اخلاق و رفتار شو طی چند جلسه ارزیابی می‌کنه و بهت میگه ک آدم زندگی هست یا نه 

اره عزیزم میتونه کمک کنه اخلاق و رفتار شو طی چند جلسه ارزیابی می‌کنه و بهت میگه ک آدم زندگی هست یا ن ...

ممنونم 

این تنها راه منطقی بود که به ذهنم رسید 

چوناز یه طرف دوسش دارم ولی از یه طرفم عقلم چیزای دیگه میگه