2777
2789
عنوان

چند دست لباس تو خونه ای بخرم برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز سر دخترم تجربم میگفت همه لباساش جلوبسته بود خیلی تو تن کردنش اذیت بودم اینسری جلودکمه خریدم برا ...

دو دست خیلی کمه ،گاهی اوقات تو یه ساعت بچه چند بار بالا میاره یا از پوشک نم میده بیرون اصلا فرصت نیست بشوری و خشک بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دو دست خیلی کمه ،گاهی اوقات تو یه ساعت بچه چند بار بالا میاره یا از پوشک نم میده بیرون اصلا فرصت نیس ...

آره اینجور که دوستان همه گفتن انگار دو دست واقعا کمه اگه نزاییدم تا هفته دیگه برم دو دست دیگه بخرم

خب دیگه یه بچه داشتی میدونی چقدر بگیری دیگه

اون که خیلی رفلاکس شدید داشت من همه امیدم به اینه که این نداشته باشه دو سال پیش قیمتا خوب بود بعدم سیسمونی بود مامانم خرید الان خودم میخوام بخرم زورم میاد تیکه ای ۲۰۰ تومن به خدا

آها پس دو دست دیگه سایز یک بخرم همین ۳ تیکه زیر دکمه و بلوز و شلوار خوبه دیگه؟بنظرت بلوز جلوبسته بهت ...

من زیردکمه رکابی خریدم چون زایمانم عیده انشالله بعد بلوز شلوارهاشم جلو بازن راحت تر میشه پوشید

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

۱۹ تیکه ها خوبه؟چند خریدی؟تازگی خریدی یا قبلا؟

آره خوبه من پارسال خریدم نی نیم فروردین امسال دنیا اومد خریدم ۵۵۰ پنج تکه هم ۲۸۰ خریدم جنس هم عالی بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜