2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت گردنت دراز و زشتی خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 68 پست
باز شوهر تو مودبانه گفته این عین گلوله رف ت قلبم حرفاش

نه واقعا بنده خدا شوهرم همش با ناراحتی میگه،ولی من سریع میگم خب اینجوری شده دیگه دست من نبوده،اما عزیزم من گاهی لباسهایی میپوشم که شکمم مشخصه و ناراحتیمو ابراز نمیکنم که فکر نکنه یه عیبه

عزیزم میشه بگی با شوهرت کجا آشنا شدی ؟

عزیزم این تاپیک من نیست موضوع اسی یچیز دیگست 

. نمیخوامم زیاد دربارش حرف بزنم . ۶ سال دوست بودیم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگ دلم نمیخاد ب خودم برسم نمیفمم حسمو میفمی یا نه من خیلی ضعیفم اعتماد بنفسم همینجوریشم ندارم اون ...

خیلی عذر میخوام قشنگ تو رابطه برین بهش و بگو کاش چیز تو هم مثل گردن من دراز بود مرتیکه خر 

ولی من بودم دیگه باید تا اخر عمرش از من فقط عیب و ایراداش رو می شنید تا به غلط کردن نمی نداختم ول کن ...

هرروز قهریم سا روز ماه ما ۲۵روزشو قهر همین دوروز پیش ده روز قهر کرده بودیم

حالاشوهرمن برعکسه امشب چون گفتم ی دختره تومهمونی ازمن خیلی خوشکلتروخوش اندام تربود باهام قهرکرده میگی وقتی خودت داری ازخودت ایراد میگیری منم ازین ببعد میگیرم اصلا انگار نباید راجب خودمم حرف بزنم این مردا خیلی دیگه رومخن

چرا مثل مجسمه نشتی حرف بارت کنه با ذوق بگو وای دلت میاد گردن به این خوش فرمی استایل به این خوبی زن به این خوشکلی  همه تعریفمو میکنن   به دروغ بگو اون روز یه خانم فک میکرد مجردم میخواست برا پسرش  گفتم متاهلم باور نکرد  خودت از خودت تعریف کن مردا تا میتونی همه مدل باید گولشون زد تا بشینه تو باورهاشون