2777
2789
ما گرفتیم، اگر از پس اقساطش بر میایین بگیرید به نظرم چون تا دوازده سال دیگه قیمت اون خواجه سر به فلک ...

میشه یکم‌توضیح بدی قسطاش چجوره؟ وامش چن‌وقت بعد میاد؟ ما هم باید پول بدیم تا واممون بیاد؟

سلام عزیزم قربونت منم خبر ندارم تازه اینجا شنیدم ولی اگ این وام رو ب همه بدن خیلی خوب میش

به همه میدن 

شما باید اوراق بخری 

خونه ای که وام بهش تعلق بگیره 

خونه به اسم زن وشوهر میخوره 

و در نهایت بانک مبلغ وام رو چک بین بانکی میده به فروشنده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام‌عزیزم‌میشه جواب منو هم بدی ما دوتا بچه داریم‌دوقلو هستن و زمین و خونه به ناممون نیست اگه بخوایم ...

میدن به همه 

البته فک نکنم ربطی به این داشته باشه که خونه و زمین داشته باشید یا نه، ولی خب شما که میگی ندارید 

اگر از پس اقساطش بر بیایید میتونید بگیرید 

راحت هم میدن فقط باید خونه ای باشه که شرایط وام گرفتن داشته باشه چون بازرسی میشه خونه 

وام بانک مسکناز طریق سند خونه گرفتدو برابر هم باید پس بده تا یه سال

این وام تعمیرات مسکن  هست که با سند خونه میگیرن 

این وام مسکنی که استارتر میگه رو خونه نوساز میخوره یا اینکه مثلا تازه بخوای بخری و وام قبلی صفر شده باشه خریدار جدید دوباره می‌تونه با خرید اوراق وام سوار کنه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

میشه یکم‌توضیح بدی قسطاش چجوره؟ وامش چن‌وقت بعد میاد؟ ما هم باید پول بدیم تا واممون بیاد؟

شما باید اوراق بخری یا توو بانک مسکن پس انداز فک کنم شش‌ماهه داشته باشی ینی میانگین حسابت بالا باشه 

شهرستان حدود 800 و تهران اگر اشتباه نکنم حدود 900 وام میدن 

میتونی کمتر هم بگیری این سقفش هست