من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی تو تاپیکات که چیزی از خیانتش رو نشده چیز خاصی ندیدی که واسه همین میخوای طلاق بگیری .منم دوتا عین تو بچه کوچیک دارم شوهر منم اخلاقای بد زیادی داره ولی طلاق خیلی سخته بمون زندگیتو بساز به نظرم هورموناتم یکم بهم ریخته بعد زایمان
طلاق تو شرایط شما بدترین چیزه، یکروز نتونی خرج بچه هات رو بدی تازه متوجه میشی داشتن یه حامی بد هم نعمته، آیا به این فکر کردین که چی به سر بچه هاتون میاد؟ یا آینده نمیگن چرا طلاق گرفتین و ما رو از داشتن پدر و مادر با هم محروم کردین؟ والا الان دو نفری هم نمیشه بچه ها رو مدیریت کرد. با احترام به شما بنظرم اصلا عاقلانه فکر نمی کنید، هزارتا مشکل بعدا براتون پیش میاد که از کرده پشیمان میشین بخصوص اگه خانواده خودت هم حمایت مالی و عاطفی نکنن که دیگه ته بدبختیه.