2777
2789
عنوان

بیبی چکی که دیر هاله بندازه یعنی چی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
فداتشمممم😘اولش فکر کردم نیمه امو پیدا کردم رو یه همکلاسی کراش سنگین زدم البته سنم کم نیست ولی دیگه ...

اره اونی که بازیت میده فقط روح و روانتو آزار میده بیخیالش شو پی کسی باش که کنارش طعم آرامش و محبتو بچشی عزیزم الهی که جور میشه برات 🥰😍😍

وای خدااا میگی بچه سوم یه طوری ام انگار غریبه م با این واژه انگار اصلااا آمادگیشو ندارم 😔😔 خدا کنه تاصبح پریود شم 

ولی هرچی خدا صلاح بدونه 💖راضی ام به رضاش

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازت😘یک دنیا💐عزیزمهربان😍

قربونت گلم شما مهربون تری🥰🥰🥰🥰

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره اونی که بازیت میده فقط روح و روانتو آزار میده بیخیالش شو پی کسی باش که کنارش طعم آرامش و محبتو ب ...

امیدوارم خیلی زود پیداش بشه خاکبرسرش داره هر لحظه بودن با منو از دست میده قدرنشناس چشم سفید😂😂

نه ابجی کم کم عادت میکنی 

ان شاالله که هرچی خیره 

اگه مشکل مالی نداری که بچه سومم بیار بچه ها باهم دیگه پشتیبان هم میشن

امیدوارم خیلی زود پیداش بشه خاکبرسرش داره هر لحظه بودن با منو از دست میده قدرنشناس چشم سفید😂😂نه اب ...

الهی پیدا شه این شهزاده سوار براسب فعلا داره ولگردیشو میکنه میاد به وقتش 😆🤣🤣

اتفاقا مشکل مالی داریم 🫡🫡 اما خودم خیلی کارا بلدم  شروع نمی کنم برا درآمدزایی همش دودلم که چیو ادامه بدم چی برا کسب درآمد خوبه؟یا بهتره؟  با هزار اما و اگر 🙄😒

الهی پیدا شه این شهزاده سوار براسب فعلا داره ولگردیشو میکنه میاد به وقتش 😆🤣🤣اتفاقا مشکل مالی داری ...

غلط کرده دیر بیاد من قبولش نمیکنم دیگ

عزیزم خدا روزی بچه رو میرسونه هران کس که دندان دهد نان دهد اصلا نگران نباش

غلط کرده دیر بیاد من قبولش نمیکنم دیگعزیزم خدا روزی بچه رو میرسونه هران کس که دندان دهد نان دهد اصلا ...

چقد آرامش دادی مرسی گلم 🥺💜💜💜💜💜🩵🩵

عزیزمی💐👌توکل برخدا ان شاالله که بهترینا باشه واست و واسه اون کوچولو اگه هستش

الهی آمین توکل بر خدای کارساز 🩷 همچنین واست بهترینا رقم بخوره آرامش و عشق واقعی نصیبت شه الهی💝

الهی آمین توکل بر خدای کارساز 🩷 همچنین واست بهترینا رقم بخوره آرامش و عشق واقعی نصیبت شه الهی💝

عزیییییزم مرسی ازت مهربان🙈

ممنونم از دعای خوبت💓

ان شاالله که زبون خیرت 

تبدیل خیر بشه برای خودت در زندگیت😘

عزیییییزم مرسی ازت مهربان🙈ممنونم از دعای خوبت💓ان شاالله که زبون خیرت تبدیل خیر بشه برای خودت در زن ...

الهی آمین مهربونم 🥰😍😍همچنین خودت گلم بهترینا نصیبت شه 💖💝💖