2777
2789
عنوان

بیبی چکی که دیر هاله بندازه یعنی چی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
یعنی بچت رنگ پوستش روشنه😂یا شاید بچت تنبله😂ان شاالله که خیر باشه برات عزیزم

عزیزم 😅😅😅😂 وای نه نمی خوام نه پوست روشن نه تنبلشو 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من دعا کن خدا ی بچه تو بغلم بزاره 🌼

عزیزززم الهی خدا یه نینی ناز و تپل سالم و باهوش و صالح بهت بده 💫🩵

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سفید که خوبه دختر سبزه دوست داری؟ شوخی کردم عزیزم که نگرانیت کم بشه ان شاالله یه بچه سبزه زرنگ گیرت ...

ای جونم دوتاش بامزه و نازن راستش فقط سلامتی مهمه من دختر بزرگم سبزه بود الان گندمیه دومی سفیده 

ای جونم دوتاش بامزه و نازن راستش فقط سلامتی مهمه من دختر بزرگم سبزه بود الان گندمیه دومی سفیده

ایشالا سومی سبزه نمکی باشه و سالم و صالح همونجور که میخوای فقط امیدوارم بعدا نگه مامان من سفید بی حال بودم تقصیر تو شد که سبزه باحال شدم😆😂

ایشالا سومی سبزه نمکی باشه و سالم و صالح همونجور که میخوای فقط امیدوارم بعدا نگه مامان من سفید بی حا ...

عزیزم‌ چه بامزه میگی🥰😍😂😂😂اره فقط سلامتیش مهمه قطعا اگر باشه... 

سفیدبیحال🤣🤣🤣

عزیزم‌ چه بامزه میگی🥰😍😂😂😂اره فقط سلامتیش مهمه قطعا اگر باشه... سفیدبیحال🤣🤣🤣

فدات شم از بامزگی بچه سومتون یاد گرفتم😂

ان شاالله که سالمه ابجی😘

اگه باردار بودی واسه خوشبختی و ازدواج خوب منم میشه دعا کنی؟

فدات شم از بامزگی بچه سومتون یاد گرفتم😂ان شاالله که سالمه ابجی😘اگه باردار بودی واسه خوشبختی و ازدو ...

ای جانم عزیزم🥰😍😍حتما گلم الهی به زودی نیمه گمشده تو پیدا کنی و مثل خودت خوش قلب و بامزه باشه  باهم کلی بهتون خوش بگذره بگید بخندید و خوشبخت باشید کنارهم 🥰😍😍

چون اونجوری یه فرشته داری و خدا صداتو بیشتر میشنوه

حتی اگه نباشه از ته دلم دعات کردم عزیزم  الهی مستجاب شه در حق شما و تموم دخترو پسرهای خوش قلب مخصوصا هموطنای گلم 

ای جانم عزیزم🥰😍😍حتما گلم الهی به زودی نیمه گمشده تو پیدا کنی و مثل خودت خوش قلب و بامزه باشه باه ...

فداتشمممم😘اولش فکر کردم نیمه امو پیدا کردم رو یه همکلاسی کراش سنگین زدم البته سنم کم نیست ولی دیگه خسته شدم از اداهاش یه روز خوبه یه روز بده حس میکنم داره بازیم میده

ان شاالله که کیس خوب گیرم بیاد و خدا از دهنت بشنوه

عزیزمی مرسی

ان شاالله بچه سومت هم با سلامتی و خوشی به دنیا بیاد و شاد باشید همیشه😘😍