2777
2789

ازین کانالا که داستان زندگی میگن و مصاحبه میکنن یه دختر خانومی مادرشون تو سن ۱۷ سالگی از دست میدن و پدرشون بلافاصله با یه خانوم دیگه ازدواج میکنن و خانومه مغزشو شست و شو میده و وانمود میکنه دختر اضافه و این میشه که معتاد سی ساله میاد خواستگاریشون و سریع ازدواج میکنن اونم با کتک ولی بعد از ازدواج شوهر این دختر خانم هر روز دوستاشو می‌آورده خونه و بالاخره موفق میشه بعد از دو سال ازدستش فرار کنه و زندگی مستقل بسازه

این داستان کاملا واقعیه ولی انگار رماناییه که میخوندیم😔😔ای کاش الکی باشه ولی خب متاسفانه نیست و خیلی چیزای بدتر ازین واقعیت داره

تروخدا مواظب بچه هاتون الخصوص دختراشون باشین🥲دخترای نوجوون به حرف ماماناتون گوش بدین مطمعن باشین اگه نمیزارن با کسی در ارتباط باشین این معنیش این نیست که خانواده و سنتی و قدیمی دارین نه بالعکس خانوادتون خیلی بروزه که با این اتفاقا و حادثه ها آشنایی داره و نمیخواد شما قربانی باشین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعیه فامیل ما ازدواج اشتباه کرد البته ۲۱ سالش بود حداشد الان رفت دانشگاه درس خونده دوباره ازدواح کرد خیلی الان خوشبخته بچه داره پسرش امسال کلاس ۵ میره خود خانمه  خیلی خوبه الان کلیک زده

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

الهی بگردم براش خیلی سخته کاشکی بتونه جدا شه و زندگی خودشو بسازه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

درسته،متاسفانه خیلی از روابط برای دخترا آسیب زاست که شاید خودشون نتونن تشخیص بدن.

گاهی یک قدم اشتباه همه زندگی رو تحت تاثیر قرار میده،هیچکسی برای دختره دلسوزتر از مادر و پدر نمیشه و هیچ جایی امن تر از خونواده نمیشه. کاش تا دیر نشده بفهمیم اینارو

درسته،متاسفانه خیلی از روابط برای دخترا آسیب زاست که شاید خودشون نتونن تشخیص بدن.گاهی یک قدم اشتباه ...

دقیقا متاسفانه مشکل اینه ما هرکسی محرم رازامون میدونیم دوست و آشنا و هفت جد غریبه ولی میگیم خانواده دشمنه در حالی که خانواده هر چقدررررم بد باشه بازم خانوادس

دقیقا متاسفانه مشکل اینه ما هرکسی محرم رازامون میدونیم دوست و آشنا و هفت جد غریبه ولی میگیم خانواده ...

بله.خونواده حتی بد بهتر از بی کسی و بی پناهی هست،ما قدر داشته هامونو نمیدونم .هر کدوم ما از وقتی بزرگ میشیم نسبت به روابط خونواده سهم دارم ،یه دختر نوجوان یا پسر میتونن باعث بهتر شدن روابط بشن بجای فاصله گرفتن از خونواده