2777
2789
عزیزم خداروشکر سنت تا حدی هست که بخوام این رو بهت بگم گلم مطمئن باش معاشقه ای که این آقا ازش دم میزن ...

متوجهم 

بله منم بابت همین نگرانم و گفتم نه 

برای همین میگم الان که گفته نمیرم 

حرفاشو باور کنم یا دگ روش حساب نکنم؟

عزیزم خداروشکر سنت تا حدی هست که بخوام این رو بهت بگم گلم مطمئن باش معاشقه ای که این آقا ازش دم میزن ...

دقیقا همینه از این شروع میشه براش عادی شد می‌ره جلو ...آنان از این نرهای بیشعور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجهم منتظر حرکات بعدیش میمونم که واقعا ثابت بشه بهم

آفرین، هیچوقت در مورد حرکتی ک از ی مرد میبینی ب خودت دروغ نگو و خودت رو فریب نده، ما زنها اگر روی خیالبافیمون پا بذاریم هیچ مردی نمیتونه ما رو شکست بده، ما فقط از خیالبافی های خودمون رکب میخوریم،ن از هوشمندی مردا.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خیلی بیجا کرده😑خامش نشو، مردا قابل پیش بینی نیستن، اصلا نیستن! همین ک باهات سرد شده یعنی قصدش فقط ه ...

مردی که کسیو بخواد اصلا از این درخواستها نمیکنه که از شنیدن نه ناراحت بشه یا نه 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
سه ماه خیییلی کمه. اصلا به صحبتای ازدواجیش اطمینان نکن . و با قاطعیت نپذیر سک6 رو . که زمان داشته با ...

س++++ک+++س خط قرمزمه خودشم میدونه 

روابط سطحی‌تر خواسته که با اوناهم مخالفت کردم 

مردی که کسیو بخواد اصلا از این درخواستها نمیکنه که از شنیدن نه ناراحت بشه یا نه

اره میدونم، ولی  ی درصدم اگ بپرسه ناراحتی بعدش در کار نیس.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

آفرین، هیچوقت در مورد حرکتی ک از ی مرد میبینی ب خودت دروغ نگو و خودت رو فریب نده، ما زنها اگر روی خی ...

آره واقعا 

الانم الکی تو فاز احساساتم نمیرم 

درسته خیلی کیس خوبیه برای من 

ولی حد و حدودم رو بشکنه میذارمش کنار 

حالا فعلا که گفته هست و نمیره ببینم چی میشه