2777
2789
عنوان

بیاین ضریب هوشیتون رو بگین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 72 پست
وااآااااای من تا اطلاع ثانوی پاره شدم=(((((((ای کیو نرمال اصلا ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ هستانیشتین ۱۶۰ بوداینا ...

خبر بد

میانگین آی کیو در ایران ۸۰ هست😃 تازه چند ساله میگن نزول هم کرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پزشکی دلیل بر ضریب هوشی ک گفتن نیس ۱۲۰هم میتونه پزشک بشه ۱۱۵هم میتونهپشتکار میخواد عزیزه منخودم روان ...

من دارم تیکه میندازم شما چرا جدی برداشت کردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا سر قد، انقدر توی این سالها همه گفتن اره ما ۱۸۰ ایم ما فلانیممن یه دور یه کاربری قد و وزنمو پرسی ...

من نمیگم اصلا ۱۷۰ نداریم داریم 

اما یه بنده خدایی تاپیک زد ۶ صفحه همه ۱۷۰ به بالا بودن خدا شاهده یک نفر زیر ۱۷۰ نگفته بود 

الانم واسه هوش همه ۱۵۰ ۱۴۹ هستن 

انیشتن کم میاره جلشون

خبر بدمیانگین آی کیو در ایران ۸۰ هست😃 تازه چند ساله میگن نزول هم کرده

۸۶ بود فکر میکنم 

اره اومده پایین 

اصلا ای کیو بالای ۱۰۰ یعنی باهوش

اینا با این اوصاف نخبه ان ک 

.

ایول ضریب بالا ۱۲۰ بالاس اصن نیازی به گفتن ۱۴۰ نبود فقط اونکه اومده بود سر شما با من داشت بحث میکرد ...

بابا یه چیزیو بد برداشت کردی سرش داری دعوا هم میکنی

120 20 درصد از جامعه بالاتره اصن نرمال محسوب نمیشه

درست میگی منم نظرم دقیق نبود اصلا

گفتم دیگ کف و خون قاتی نکنن ی عدد نزدیک بگم 

وقتی ۸۰ یعنی متوسط

پس کلا بالای ۱۰۰ باهوشن اصلا

.

تو ایران از هرکی بپرسی ضریب هوشیت چنده میگه داداش من خیییلی باهوشم ولی متاسفانه تنبلم

همه مادرایی که بچه دبستانی دارن معتقدن بچشون نابغست 

واقعیت جامعه اینجوری نیست ، نصف ایران با قاطعیت IQ زیر ۹۰ دارن 

یه نگاه به تاپیکا بندازین متوجه میشین. مثلا طرف دیشب تاپیک زده بود ۳۰۰۰۰۰ تومن پول یعنی چند تومن پول 💔

من نمیگم اصلا ۱۷۰ نداریم داریم اما یه بنده خدایی تاپیک زد ۶ صفحه همه ۱۷۰ به بالا بودن خدا شاهده یک ن ...

من بخدا قدم تو مایه های ۱۷۴ ۱۷۵ عهه من دروغ میگم 😐😂

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖