2777
2789

بهش گفتم نه 

خیلی محکم 

بعدم گفتم حالا که گفتم نه برای رفع نیازات میخوای بری درسته؟

گفت نه قربونت برم من میمونم باهات ولی دوست داشتم به جز س++ک+++++س ، یه چیزای جزئی‌تر رو تجربه کنم باهات تا زمان ازدواجمون 

و در نهایت دوباره تاکید کرد که اگه چیزیم بینمون اتفاق نیوفته با من میمونه برای ازدواج

به تظرتون دوستم داره واقعا با این حساب؟ منتظر بمونم ببینم واقعا میره یا نه؟ 

قصدمون ازدواجه ولی بعد از تموم شدن درس جفتمون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی دیگه جزئی تر از س۶ خواسته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

باهاش چیزی رو تجربه نکن، چون احتمال اینکه کار ب جای باریک بکشه هست، ب حرفاش و چرب زبونی هاش اهمیت نده ، ب رفتارش دقت کن، خیلی هم ساده ای ک ازش پرسیدی حالا میخوای بری؟!!! 

تو ارتباط با مرد اگر عاقل نباشی میبازی.

نکن خودتو در اختیارش بزاری می‌ره دیگه هی تاپیک میزنی که چرا آنقدر باهام سرد شده

نه اصلا س++++ک++++س که خط قرمزمه 

چیزای سطحی تر خواست که اونم گفتم نه 

گفت نمیرم و میمونم تا ازدواجمون 

ولی یکم ناراحت شده بود و نامید انگار 

[QUOTE=366937609]گفته اون باشه بعد ازدواج  بغل و بوس و یکم چیزای سطحی ترررر که همون حسو بده  متوجه شدین؟...[/QUOTE

اونم قبول نکن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

باهاش چیزی رو تجربه نکن، چون احتمال اینکه کار ب جای باریک بکشه هست، ب حرفاش و چرب زبونی هاش اهمیت ند ...

آره من دختر صاف و ساده‌ایم در کل 

اون لحظه فقط منتظر بودم ببینم می‌ره یا نه 

اخه ادعا میکنه عاشق منه 

ولی من همیشه بهش گفتم فقط دوستت دارم و عاشقت نیستم 

میخواستم بدونم با یه نه من میره یا چی

عزیزم خداروشکر سنت تا حدی هست که بخوام این رو بهت بگم گلم مطمئن باش معاشقه ای که این آقا ازش دم میزنه محاله به س.ک.س خاتمه پیدا نکنه بخاطر افزایش یه سری هورمون ها تو بدن بیشتر از این نمیتونم باز کنم یه سری مریض احوال تو سایت هست سواستفاده میکنن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

نه اصلا س++++ک++++س که خط قرمزمه چیزای سطحی تر خواست که اونم گفتم نه گفت نمیرم و میمونم تا ازدواجمون ...

خیلی بیجا کرده😑

خامش نشو، مردا قابل پیش بینی نیستن، اصلا نیستن! 

همین ک باهات سرد شده یعنی قصدش فقط همون بوده، مردی ک واقعا بخوادت با نه گفتن ناراحت نمیشه، احتمالا فقط داره خیلی خوب باهات بازی میکنه