2777
2789
عنوان

این اسمش عذابه😟نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست
عذرخواهی نکردههمیشه حق به جانبهدفعه آخر سر یه بحثی به پدر و مادرم فحش داد.همونو به پدر و مادرش گفتم ...

عین خودمی پس 

چطور به خودش اینقد اجازه میده کتکت بزنه یا بدوبیراه بگه 

هر وقت تکرار کرد بهش بگو باید تعهد محضری بدی کتک نزنی 

حق داری 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از اول عاشقش نبودمانگار پناه بردم به عشقی که بهم داشت.با اینکه خانوادم تو ابراز محبت کم نمیذاشتن. ...

میفهمم. محبت همسر از جنس محبت پدر و مادر بدون چشمداشت و انتظار جبران نیست.باهم مقایسه شون نکن.اگه دوست داشتی پادکستهای زوج درمانی " دکتر علی ثاقبی" رو گوش بده، به من خیلی کمک کرد.

این خیلی بده، کتک زدن برای اکثر فرهنگ ها خط قرمز رابطه است، قانون های زندگی ات رو براش روشن کن و مشخ ...

میدونی چیه؟

پدرم روز اول گفت اگه حتی یدونه سیلی بهت زد مدیون هفت پشت منی اگه بهم نگی....

بخاطر ناراحتی قلبی بابام و اینکه میدونم ورشکستگی به اندازه کافی داغونش کرده صدام درنیومد.

آخ بابا....کاش میشد بهت بگم.میدونم عین سگ از بابام میترسه

ببخشی اینو میگم. زنها با زبانشان شکنجه میکنند مردها با دستها.. شما تو دعوا سکوت کنی اون آتیشی نمیشه. ...

وقتی سر یه مسئله بی ربط پدر و مادرمو به بدترین شکل فحش میده چطوری سکوت کنم؟اونا اصلا گناهی ندارن🥺😢

به نظر من این که می‌زنه ربطی به اینکه عاشقته ندارن ،عاشقت هست ولی عصبی شده به شدت و شاید تو کودکی وا ...

بله کتک زیاد خورده و اگه جلوشو نگیرم بچمونم هی میزنه.خدا از خانوادش نگذره.

وقتی سر یه مسئله بی ربط پدر و مادرمو به بدترین شکل فحش میده چطوری سکوت کنم؟اونا اصلا گناهی ندارن🥺😢

آخه شما هم شروع کنی اونا بدتر فحش میخورن و خودت هم کتک

اگر سکوت کنی شوهرت شرمنده میشه و بعدش میاد عذرخواهی.. 

باید اینقدر شخصیت خودت و خانواده برات مهم باشه که اصلا دهن به دهنش نگذاری

عین خودمی پس چطور به خودش اینقد اجازه میده کتکت بزنه یا بدوبیراه بگه هر وقت تکرار کرد بهش بگو باید ت ...

خدا از خانوادش نگذره

تربیتش غلطه

افتخار مادرش اینه که بچه هام معتاد نشدن

خب لامصب با محدود کردن، هر کسی ممکنه معتاد نشه ولی روانی میشه.

بچه هاشو عروسی و مراسم نمیبرده.بچه هاش یه مشت عصبی و پرخاشگرن.فقط فکر زاییدن بوده🤢

آخه شما هم شروع کنی اونا بدتر فحش میخورن و خودت هم کتکاگر سکوت کنی شوهرت شرمنده میشه و بعدش میاد عذر ...

نمیدونی چقدر شخصیتش تهوع آور میشه وقتی دعوا میکنیم

به مُرده هامم فحش میده

کاریش ندارم

همیییشه شروع کننده توهینه.از توهین کوچیک شروع میکنه،مثلا میگه چرا زر زر میکنی؟😔

بعد هییییی بدترشو میگه

نمیدونی چقدر شخصیتش تهوع آور میشه وقتی دعوا میکنیمبه مُرده هامم فحش میدهکاریش ندارمهمیییشه شروع کنند ...

میفهمم عزیزم. فحاشی خیلی بده و براش عادیه متاسفانه. ولی کم نیار . مثل اون نشو

. شخصیت و پرستیژ خودت را حفظ کن و همواره لفظ قلم صحبت کن. 

فکر کن کسی داره مخفیانه از شما فیلم میگیره تا در دادگاه برات اعلام جرم کنه. 

مطمئن باش کم کم مودب و متین میشه. چرا تو مثل اون بشی؟؟؟ خب اون مثل تو بشه. 

راه های دیگه هم هست. شکایت، کلانتری، پاسگاه، دادگاه، طلاق..... 

ولی بدان تو میتونی یک آدم جدید از اون بسازی که دیگران انگشت به دهان بمانند. 

زن قدرت بی نظیری داره

میفهمم عزیزم. فحاشی خیلی بده و براش عادیه متاسفانه. ولی کم نیار . مثل اون نشو. شخصیت و پرستیژ خودت ر ...

خسته ام

دلم میخواد کل ناراحتی و کینمو بالا بیارم

فک کن یه آدم بشدت احساساتی شده یکی مثل یخ

من عشق میگیرم ولی انگار عایق شدم با اون خاطره ها

هی پس میزنم.

هی سعی میکنم محبت رو زیاد کنم ولی خیلی مصنوعی به نظر میاد برام