2777
2789
عنوان

این اسمش عذابه😟نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اردیبهشتی امبخاطر همین فک کنم حستو کامل متوجه شدم🥲

اتفاقا الان یک جای دیگم همینو گفتم چند ساعت پیش و یک خانم دیگه که اردیبهشتی بودن گفتن منم هیمنطورم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خیلی دارم تلاش میکنمفکر و ذهنم هییییییی یادآوری میکنهدست و دلم به محبت کردن نمیرهمن اینجوری بودم؟

مشکلی که تو را نمیکشد حتما تورا قویتر میکند

ماهمه دختر بچه های ناز پدر بودیم

دنیا حسابی ما را ورز داد تا با تجربه شدیم. تو قرار مادر باشی. ستون خانواده باشی. مطمئن باش قوی تر میشی... 

فقط، امتحان کن.. اگر تلاش کردی و نتیجه ندیدی برای همیشه ....... 

مشکلی که تو را نمیکشد حتما تورا قویتر میکندماهمه دختر بچه های ناز پدر بودیمدنیا حسابی ما را ورز داد ...

دارم تمام زورمو میزنم که خوب باشم.

یک طرفه تلاش میکنم.

خدا کمکم کنه🥺🤲

میدونی چیه؟پدرم روز اول گفت اگه حتی یدونه سیلی بهت زد مدیون هفت پشت منی اگه بهم نگی....بخاطر ناراحتی ...

خوشگلم خودت دیگه آدم بالغ و فهمیده ای هستی، میتونی خودت حل اش کنی.بشین جلوش، محکم،قاطع، ملایم و دوستانه صحبت کن. چند تا خواسته ات رو واضح و روشن بهش بگو و منتظر باش اونم چند تا خواسته اش رو بگه.۵ سال اول زندگی مشترک همینطوریه بعدش همو یاد میگیرین

خدا از خانوادش نگذرهتربیتش غلطهافتخار مادرش اینه که بچه هام معتاد نشدنخب لامصب با محدود کردن، هر کسی ...

همیشه خونوادهایی داریم که یه مشت عقده ای میندازن جون دختر مردم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود