2777
2789
عنوان

جراحی توده سینه

317 بازدید | 39 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر، من دختر مجرد ۲۳ ساله هستم، چند روز پیش جراحی توده سینه انجام دادم، قبلش سونوگرافی و بیوپسی انجام دادم، به گفته پزشکم توده ای که من داشتم خوش خیمه اما اگر ماندگار باشه، احتمال اینکه بعد ها چیز جالبی نباشه وجود داشت، به همین علت با جراحی، توده رو خارج کردن واسم و بازم فرستادن آزمایشگاه پاتولوژی، میخواستم ببینم تجربه شما چطوریه از لامپکتومی؟ و اینکه آیا امکانش هست جواب بیوپسی قبل از جراحی با جواب پاتولوژی توده ای که خارج شده تفاوت داشته باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا پزشک ها با توجه به تجربه همون موقع آزمایش های اولیه می‌فهمن که خطرناک هست یا نه. .توده ها هرجور که باشن حتما پاتولوژی می‌فرستند  دختر عموم سینه هاشو عمل زیبایی کرد بازم نمونه فرستادن پاتولوژی.شما هم اگه مورد بدی بود حتما پزشک بهت میگفت شما نگران نباش. انشاالله سلامت و پر نشاط باشی.

ببخشید چ علائمی داشتین ک متوجه شدین

همینجوری واسه چکاپ پیش دکتر داخلی رفته بودم، همیشه واسه پلی کیستیک میرفتم، ایشون یه معاینه سینه هم برام انجام دادن و گفتن احتمالا کیست یا همچین چیزی داری، و منو فرستادن سونوگرافی، سونو هم منو فرستاد بیوپسی و وقتی جواب رو گرفتم به چند تا دکتر جراح نشون دادم.

علایم هم نداشتم راستش، یا شاید توجهی نمیکردم، هیچوقت فکر نمیکردم توی سن من هم ممکنه سینه توده داشته باشه. بیشتر اینکه قبل از پریود خیلی سینه درد میگرفتم، ولی فکر میکردم بخاطر علایم سندرم قبل از قاعدگی باشه.

اما پیشنهادم اینه که توی هر سنی هستید، حتما همیشه معاینه سینه انجام بدین یا اینکه واسه چکاپ برین دکتر

معمولا پزشک ها با توجه به تجربه همون موقع آزمایش های اولیه می‌فهمن که خطرناک هست یا نه. .توده ها هرج ...

آهاا خب پس اینجوریه، ممنونم عزیزم که جواب دادید، خیالم راحت شد، متشکرم انشالله شما هم همیشه سالم و سلامت و شاد باشید😍

همینجوری واسه چکاپ پیش دکتر داخلی رفته بودم، همیشه واسه پلی کیستیک میرفتم، ایشون یه معاینه سینه هم ب ...

انشاءالله خدا بهتون سلامتی بده

دقیقا منم فکر نمیکردم تو سن پایین این مشکل پیش بیاد

سلامت باشید عزیزم، بله دقیقا، انشالله که از همه دور باشه

سایز توده تون چند بود تو سونو اولیه براتون چی نوشته بود منم به تازگی بیوپسی شدم منتظرم جوابش بیاد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سایز توده تون چند بود تو سونو اولیه براتون چی نوشته بود منم به تازگی بیوپسی شدم منتظرم جوابش بیاد

سایزش ۱/۵ در ۰/۸ سانتی متر بود اگر اشتباه نکنم، سونوی اولیه توده هیپو اکو بایردز ۴ آ

عزیزم انشالله که سلامت باشید و جوابش عالی باشه

اسم جراحتون چی بود عملش سخت نبود

توی کرمانشاه انجام دادم، اگر مایل بودید اسمشونو بهتون میگم، من خیلی راضی بودم، اولش خیلی استرس داشتم، اما شکر خدا جراحیش واقعا خوب بود، صبح رفتم بیمارستان و شب ترخیص شدم. 

توی کرمانشاه انجام دادم، اگر مایل بودید اسمشونو بهتون میگم، من خیلی راضی بودم، اولش خیلی استرس داشتم ...

ممنون جواب دادین عزیزم من تهرانم جواب بیوپسی ام امروز خودم خوندم نوشته چیز بد خیمی وجود نداره فقط توده خوشخیمه اندازه اش هم تو سونو زده 7.5 میلیمتر حالا دکتر خودم هفته اینده وقت دارم به نظرت نیاز به جراحی داره یا نه چون سایزش کوچیکه البته طی 7 ماه تغییر سایز داده یعنی از 3 شده 7.5 ولی خوش خیمه  

سایزش ۱/۵ در ۰/۸ سانتی متر بود اگر اشتباه نکنم، سونوی اولیه توده هیپو اکو بایردز ۴ آعزیزم انشالله که ...

تو جواب بیوپسی چی نوشته بود یعنی توده از چه جنسی بود