2777
2789

لازم نیس ببخشی که چه ببخشی نبخشی سرش میاد بسپار دست خدا و زمان

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیس ببخشی که چه ببخشی نبخشی سرش میاد بسپار دست خدا و زمان

ولی تو به نظرم ببخش به خاطر آرامش خودت نه اون 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ولی تو به نظرم ببخش به خاطر آرامش خودت نه اون

مامانش زنگ زد روز آخر گفت برای من فقط پسرم مهمه تو مهم نیستی برای ما؟ گفتم دلم چی ؟ گفت بزار بشکنه تا یادبگیری 

نمیتونم فراموش کنم 

من دیدم الان داره سر چیزی که منو به خاطرش مسخره کرد عذاب میکشه تا آخر عمرش 

من یادم رفته بود وقتی بهم خبر دادن سر خودش اومده غذا تو گلوم گیر کرد ! 

من یادم رفته بود ولی خدا هواسش بود دل من شکسته بود 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

من خیلی دیدم

سکوت کردم خدا جوابش رو داد البته که صبر خدا زیاده ولی قشنگه بعدش… 

کارمایی که من منتظرش بودم بعداز یازده سال اتفاق افتاد و سعادت داشتم ببینم که طرف چجوری پس میده

من خیلی دیدمسکوت کردم خدا جوابش رو داد البته که صبر خدا زیاده ولی قشنگه بعدش… کارمایی که من منتظرش ب ...

کاش به گوش منم برسه :) ب بدترین شکل ولم کرد مامانش گفت مهم نیست دلت بشکنه برای ما 

۹ ماه گذشته اما من افسردگی دارم اونا هر روز برنامه و..

من دیدم الان داره سر چیزی که منو به خاطرش مسخره کرد عذاب میکشه تا آخر عمرش من یادم رفته بود وقتی بهم ...

وای خدا 

یعنی میشه اینم کارما پس بده 

من کینه گرفتم 

مامانش زنگ زد روز آخر گفت برای من فقط پسرم مهمه تو مهم نیستی برای ما؟ گفتم دلم چی ؟ گفت بزار بشکنه ت ...

بزار بگه بزار بگه خواهر من تو طرف حسابت ننه اون نیس با خود پیر لنده هورش که اونا فقط درسن از ی لحاظ بشین نگاه کن به قضیه میبینی آره راست گفته درسه داری یادمیگیری و این موضوع کمتر عذابت میده ازین دید بیبی بعد هم خدا خودش هواسش هست خودش حساب کتاب همههههه چیو میکنه