2777
2789

دیگه نمیاد

کِی دیدی تو این خراب شده یه چیزی ارزون شه ؟

تحلیل گران تا ۷،۵۰۰ هم تخمین زدن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که داره مدام پایین میاد

همیشه اینجوریه مـــــــثـــــــــلا یه میلیون میره بالا ، صد تومن میاد پایین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دیگه نمیادکِی دیدی تو این خراب شده یه چیزی ارزون شه ؟تحلیل گران تا ۷،۵۰۰ هم تخمین زدن

من بفروشم میره بالا بخرم میاد پایین 

رو ۵۲۶۴ گرفتم حالا تا اون روز هی هرروز میرفت روش کلی از همون روز دیگه اومد پایین الان ۵۱۵۰ فک کنم

فعلا که داره مدام پایین میاد

منظورت از مدام چیه ؟ روزانه دویست می‌رفت بالا تا رسید به ۵۲۰۰

الان روزانه سی چهل تومن اومده پایین حسابه؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من بفروشم میره بالا بخرم میاد پایین رو ۵۲۶۴ گرفتم حالا تا اون روز هی هرروز میرفت روش کلی از همون روز ...

😂😂😂

من بفروشم میره بالا بخرم میاد پایین رو ۵۲۶۴ گرفتم حالا تا اون روز هی هرروز میرفت روش کلی از همون روز ...

ول کن بابا طلا خریدی مبارکت باشه استفاده شو بکن لذت شو ببر

پول شو شوهرا میدن ، دل تون برا مردا نسوزه