2777
2789

من دیدم خیلی دیدم من سرم تو زندگی خودم هست همیشه خواستم زندگیمو بخاطر دوتا بچه معصومم حفظ کنم ولی خیلی ها خواستن زندگیم آسیب بزنند یه نمونه اش تاییک قبلی خدا صبرش زیاده الان دارن بد جور تاوان دل سوخته من میدن

به نظرم خرافاته 

برای دادن این حس به انسان مظلوم که یه روزی ظالم تقاص کاراشو میبینه در حالی که تا بوده مظلوم ازار دیده و ظالم موفقتر شده مگر اینکه یکی ظالم تر از خودش به تورش بخوره

من به شخصه میگم خدا یا کاۍنات یا هر نیرویی که هست بدیه اون شخص رو به صورت موفق شدن و نیکی تو زندگی من جبران کنه ،عقده ی حقارت فروید میگه بعضی وقتا دیگران ما رو ازار میدن یا تحقیر میکنن و ما حریص میشیم تا اون نقص رو در خودمون از بین ببریم تا طرف مقابل رو ضایع کنیم ـ

به شخصه وقتی معلم کلاس اولم نقاشیمو بهم سیزده داد ،

انگیزه گرفتم و تهش مدرک فنی حرفه ای نقاشی گرفتم ـ

وقتی معلم زبان کلاس هفتمم مسخره م کرد من صدمو برا یادگیری زبان گذاشتم و معلم زبان شدم 

وقتی فامیل وضع مالی من رو مسخره کرد و یه پولداری بهم توهین کرد با اینکه من قانع بودم و از زندگیم راضی ولی الان عقده ی اینو دارم و تو ۲۴ سالگی دارم هم ازاد هم کارمندی کار میکنم که یه روز کارگاه تولیدیمو بزنم و اون ادم رو ضایع کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار بگه بزار بگه خواهر من تو طرف حسابت ننه اون نیس با خود پیر لنده هورش که اونا فقط درسن از ی لحاظ ...

خیلی قشنگ گفتی ❤️

خودشم میگفت برو چنان تقاصی پس بدی بفهمی ..

با اینکه من فقط مچ خیانتشو گرفته بودم 

نمیدونم چرا بعد این همه مدت دوباره یادم اومده اما میترسم نفرین کنم 

خیلی قشنگ گفتی ❤️خودشم میگفت برو چنان تقاصی پس بدی بفهمی ..با اینکه من فقط مچ خیانتشو گرفته بودم نمی ...

فدات بشم چون خودمم درد کشیدم واقعیته غصشو نخور فقط بسپار دست خدا و زمان

کی گفته ؟مگه دست اونه؟خدا خودش حساب کتاب می‌کنه نه اون که ی بنده کوچیکه .اگه واقن مادرش همچین آدمیه و خیانت پسرش در حق همجنس خودشو قبول نداره پس بدون از ریشه ی این پسر که مامانشه اوضاع خرابه عزیزدلم و خوشحال باش ازین بابت که همچین هیولاهایی بیشترازین وارد زندگیت نشدن و بمونن و باهاشون ادامه بدی 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

به نظرم خرافاته برای دادن این حس به انسان مظلوم که یه روزی ظالم تقاص کاراشو میبینه در حالی که تا بود ...

چقد خوشحالم برات💙 و قبول دارم حرفاتو ولی  من ۹ ماهه افسرده شدم خودمو باختم و فقط به زور دارم میگذرونم 

واقعا کشتی ب گل نشسته شدم  تحت تاثیر اون اتفاقا 

یه پدر خانمی که پول دار بود به دخترش ۵۰۰ میلیون پول قرض نداد  خونه بخره خونه گرون شد دختره نتونست خونه بخره بعد دوسال شنیدم پدر خانمه ضامن یه غریبه شده ۵۰۰ میلیون وام گرفته طرفه گذاشته رفته وام افتاده گردن پدر خانمه

فدات بشم چون خودمم درد کشیدم واقعیته غصشو نخور فقط بسپار دست خدا و زمانکی گفته ؟مگه دست اونه؟خدا خود ...

عزیزمم🥲💋

اره مامانش خودش خیانت دیده بود بنظرم خدا از ذات بدش خبر داشت همش پیش روانپزشک و د عا نویس بود 

خیلی خوشحالم که نیستن اما دلم برای خودم سوخت جوونیم حیف کرد 

وجود داره حتما که نباید ببینی خدا بیاره جلوت بگه ببین این شد هااا

ولی مطمئن باش هرکی بدی یا هرچی کنه پس میده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

داره مطمئن باش با دل شکسته بسپر به خودش من کار ما دیدم تو زندگیم بعد ۵ سال من یادم رفته بود ولی وقتی ...

منم امشب میسپارم به خودش 

چون همه توی فامیل مسخرم میکنن هنوز میگن عه فلانی رفت ؟ خیانتکار بود گه بد شانس بودی 

عزیزمم🥲💋اره مامانش خودش خیانت دیده بود بنظرم خدا از ذات بدش خبر داشت همش پیش روانپزشک و د عا نویس ...

🫂

خب همین دیگه با همچین فتنه ای میخواستی وصل کنی این آدم می‌خواسته بشه مادرشوهرت مادر بزرگ بچه هات😑

درکت میکنم من خودمم همینم ی وقتایی واقن اصن دلم به حال خودم میسوزه میگم چرا واقن به هیچ‌جای پسره و خانوادش نبود که با احساساتم بازی شد فقط حرف زدن حرففف عمل نکردن که

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

چقد خوشحالم برات💙 و قبول دارم حرفاتو ولی من ۹ ماهه افسرده شدم خودمو باختم و فقط به زور دارم میگذرو ...

قربونت برم ـ❤❤

واقعا  کارای ادما خیلی رو حال دیگران تاثیر میذاره 

هر کی یه مدل میشه 

شما افسرده میشی ،

من عقده ای میشم درسته ظاهرا انگیزه ی پیشرقتم میشن ولی روانمو نابود میکنه 

ولی چه خوب میشد اگه به هیچ اهمیت ندیم مݝزمون خاموش بشه یه گوشه و به هیچی فکر نکنیم

وای خدا یعنی میشه اینم کارما پس بده من کینه گرفتم

مطمئن باش حتی اگر تو دنیا نبینه اون دنیا بدجور تاوان میبیننه خدا میبینه حواسش به بنده های مظلومش هست 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(