2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورت از مدام چیه ؟ روزانه دویست می‌رفت بالا تا رسید به ۵۲۰۰الان روزانه سی چهل تومن اومده پایین حسا ...

واسه من که خرید داشتم بعدش کشید پایین خیلیه😃

البته وام ۸۰ تومنی فرطند اوری گرفتم میخام بدم طلا میترسم بدم باط بیاد پایین حرصم میگیره بعد

من بفروشم میره بالا بخرم میاد پایین رو ۵۲۶۴ گرفتم حالا تا اون روز هی هرروز میرفت روش کلی از همون روز ...

ولش کن بابا

خریدی دیگه

هی چک کنی اعصابت خورد میشه

طلا همیشه ارزشمنده. ارزون بشه باز همه چیز ارزون میشه

گرون بشه همه چیز گرون میشه

مهم اینه که تو پولت رو با ارزش حفظ کردی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دیگه چندروزی یه بار ۵۰ هزارتومن میره پایین دوباره برمیگرده سرجاش زیاد بخواد نوسان ب سمت پایین داشته باشه ، ۱۰۰هزار، تاااااا زمانی ک هی بیشتروبیشتر بشه ...

سابقه داشته طی سال‌های قبل ک اومده باشه پایین؟ 

واسه من که خرید داشتم بعدش کشید پایین خیلیه😃 البته وام ۸۰ تومنی فرطند اوری گرفتم میخام بدم طلا میتر ...

ببین من پارسال همین ماه طلا نو خریدم گرمی ۲۷۰۰ البته چون نو بود گرمی ۳۴۰۰پام آب خورد اینقدر حرص خوردم هم تو اوج گرونی خریدم هم کلی پول اجرت و سود دادم 

۸.۵شد ۲۷۶۰۰۰۰۰

الان همون طلا بالای ۴۰تومنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیگه چندروزی یه بار ۵۰ هزارتومن میره پایین دوباره برمیگرده سرجاش زیاد بخواد نوسان ب سمت پایین داشته ...

بخدا سال ۹۲ عقدم بود طلا  زیر ۱۰۰ بود یه دفعه رفت ۱۵۸ مجبور شدم ۱۵۸ سرویسمو گرفتم بعد یکی دوماه اومد رو ۹۰ حداقل چند ماه طول کشید تا رسید ۱۵۷

حالابی خیال طلا بچه ها کسی بلدنیست جواب ازمایش تفسیرکنه

تو گوگل بزن تفسیر جواب آزمایش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
واسه من که خرید داشتم بعدش کشید پایین خیلیه😃 البته وام ۸۰ تومنی فرطند اوری گرفتم میخام بدم طلا میتر ...

طلا دست دوم بخر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اگه طلا خریدی باید سال دیگه همین موقع ببینی چقدر شده 

اونم حداقل یک سال 

دیگه عین خیالت نباشه که الان چند شده