بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این پیج های اینستا دیدم آموزش میدن که بچه متوجه جای خصوصی اینا باشه ولی نمیدونم چقدر کاربردی اصلا م ...
پیج اینستا نمیخواد اولا با بچت دوست باش هر چیزی که آزارش میده رو بهت بگه بعد بهش بگو اندام پسر ودختر باهم فرق داره ودلیل متفاوت بودن دختر وپسر اینه ولی زیاد بحث رو باز نکن بعد اندام های خصوصی رو بهش آموزش بده درحدی که متوجه بشه کسی نباید اونا رو ببینه فرقی نداره که فرزندت دختر هست یا پسر آموزش ها رو باید از ۳ یا چهار سالگی یعنی از زمانی که کامل متوجه منظورتون میشه باید شروع کنین منبا این روش جلو رفتم وهر اتفاق خوشایند یا ناخوشایندی که برای پسرم اتفاق میوفته رو بهم میگه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
من هنوز بچه دار نشدم ولی خب این مسایل خیلی مهمه از الان پیگیر آموزش این موارد مسایل تربیتی هستم
آفرین به شما قطعا مادر خوبی میشی
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
هیچ وقت ناامید نشو قطعا بهترین مادر میشی ولی زمان خوش
هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترم از آهو بیباکترم از شیر هرلحظه که می کوشم در کار کنمتدبیر رنج ازپی رنج آید زنجیر پی زنجیر
نه دلم روشنه خدا به این بزرگی حتما کاری ندارع تو سرنوشت منم فرزندی باشه صالح و سالم که روشنی چشم ما ...
آفرین بر تو باشه شیر زن