2777
2789

من نرسیدم بخونمش 

تا باز کردم ترکید 

ولی یادمه بچه که بودیم قبل مدرسه بچه های کوچه یا حتی اول ابتدایی بعضی دخترای شیطون بودن خیلی بقیه اذیت میکردن حالا از کنجکاوی ولی خب چیز خوبی نیست 

مراقب بچه هاتون باشید چون تو ذهن خودم مونده گفتم بگم 

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا داداش روهم تنها نمیزارم حتی با عمو یا پسر دایی کلا اگه بچه بخواد بازی کنه جلوی چشم باید باشه به غیر از این بحث نباید کلا بچه تنها باشه خیلی از کارهای خطرناک دو بچه ها میکنن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
من نرسیدم بخونم تا عنوان دیدم باز کردم ترکیده بود ولی خب چون خودم شاهد این مسایل بودم گفتم بگم مامان ...

دختر پنج سالشو با دختر کلاس پنجمی فامیل رو تخت دیده

منم زیاد نخوندم حوصله نداشتم😂😑

ببین شاید اونا اصن متوجه شهوت نباشن همه کوچیک بودن دیگه اصن رو کنجکاوی بوده در کل چیز درستی نیست من ...

درسته ، بچه متوجه شهوت و .. نمیشه ولی حس لذت بردن از اون کار رو میفهمه. برای همین اگر یکبار این کارو کنه هی تکرار میکنه