2777
2789
عنوان

تاپیک بود که دختر بچه تون با دخترا هم تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وارد کانالت شدمیقه ب ب و انگلیسی رو یاد بده

خوش اومدی

چشم عزیزم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من خودم یه صحنه های دکتر بازی از کودکی یادم میاد با دخترخالم 😂 درحالی که من اصلا دختر بدی نبودم هیچ دوست پسری نداشتم و تا مدت ها هیچ اگاهی نسبت به رابطه ی جنسی نداشتم اصلا نمیدونستم همچین چیزی وجود داره،دخترخالمم که کلا مدلش خیلی مذهبی و با ایمانه، پس فک میکنم این چیزا از روی بی تربیتی یا هوس جنسی نیست فقط کنجکاوی نسبت به بدنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

منم بچه بودم دخترداییمو بوسیدم، واقعا نمیدونم چرا

الان خیلی صمیمی هستیم هر وقت یادش میوفتم عذاب وجدان میگیرم، ۸ سال ازش بزرگترم ولی واقعا قصدم آزار ج ن س ی نبود😑😑

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

من خودم بچگی هام خیلی کارای بدی کردمبا اینکه توی خونه چیزی نبود اما با دوستام تو کوچه بعله با دختر م ...

بنظرم دیگه بیشتریا بچگی از روی کنجکاوی یه کارایی کردن 

ولی بیچاره اون بچه کوچیکتری که به خاطر کنجکاوی بچه بزرگتره اینا تو ذهنش میمونه..

من خودم بچگی هام خیلی کارای بدی کردمبا اینکه توی خونه چیزی نبود اما با دوستام تو کوچه بعله با دختر م ...

منم

با اینکه اصلا نمیفهمیدم چرا اونکارو انجام میدم

خیلی پشیمونم کاش یکم بچه هارد نسبت ب این چیزا آگاه می‌کردن 

دختر پنج سالشو با دختر کلاس پنجمی فامیل رو تخت دیدهمنم زیاد نخوندم حوصله نداشتم😂😑

یا خداااا 

البته ممکنه این ها رابطه پدر و مادر رو دیده باشن 

یا تو همین فضای مجازی دیده باشن 

جامعه خیلی بدی شده 

منکه اصلا اصلا اصلا دلم نمیخواد بچه دار بشم 

♻️کارما♻️