2777
2789
عنوان

وای من خیلی سوتی میدم

111 بازدید | 12 پست

تو مهمونی همش سوتی میدم  شوهر دختر خالم گف تا پنج روز میرم خدمت یهو گفتم وای لحظات ملکوتی داره نزدیک میشه شوهرم گف مگه داره میمیره اب شدم زفتم زمین  یا داشتن میرفتن خواستم دس بدم بهش یهو  دستمو برگردوندم اونم فهمید با خنده دست داد بهم واقعا خجالت میکشم  الان میکن این خنگه ن بلدم بگو بخند کنم  خیلی حرف خنده داری باشه میتونم لبخند بزنم فقط  خیلی عذاب میشکم 

بیشتر تو اجتماع باش منم مثل توام و بشدت خجالتی بودم الان بدنیستم ولی بازم تو جمع بحث خنده داری باشه فقط میخندم باشون

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم ترکیب کمرویی و اضطراب باشه.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اتفاقأکاملافهمیدم منظورت چیه،،،،و چه حسی داری اشکال نداره،-،،،،بدون اطرافیان اتفاقاازرفتارهای ناخودآگاه شما دلخورکه نمی شن هیچ اتفاقا خیلی خوشحال میشن ودرکل دوستون دارن،،،،چون زیادی دلت صافه،،،

اصلا نمیتونم راحت صدامو ازاد کنم بخندم میبینی یه چیزی عس دوس دارم بخندم ولی صدام احازه نمیده ختم می ...

اگه خیلی اذیت میشی برو پیش روان شناس. بهت راهکار میده و کمک می کنه بهت.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

جلسه هاش زیاده هزینشم زیاد

درک می کنم. من به جز هزینه و جلسات متعدد انگیزه ای ندارم. عزت نفس پایین و زخم های عاطفی باعث شده خودمو ببازم و به جای حضور فعال در اجتماع ب مجازی و نی نی سایت بیام