2777
2789
عنوان

دوستم فکر می‌کنه همه روش کراشن

140 بازدید | 17 پست

همش میگه وای فلانی منو برا پسرش خواستگاری کرد وای فلانی گفت چقدر خوشگلی وای فلانی منو نمی‌دونم دوسه بار خواستگاری کرده برا پسرش نمی‌دونم چرا اینقدر میگه دیگه حالم بهم میخوره واقعا فکر می‌کنه همه روش کراشن حالا فکر نکنید من حسودم یا یچیم هست ما سنمون خیلی کمه اصلا به این چیزا نباید فکر بکنیم اون روز ی پسره به من پیام داد گفت ا این ب من نخ داده بود سوار اسنپ میشیم میگه خیلی نگاه میکرد حتما روم کراش داده میگم فلانی مثلا بهم پیام داده میگه فکر کرده شماره منه با من کار داشته چون خیلی روم کراشه دیگه رفته رو اعصابم 😐😐😐

بگو خب حق دارن …

😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂شایدد تو خونه توجه بهش کمه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

وای ی دوست کپی تو دارم من انقد خودشیفته . هی میگه من قیافه سر صبحمم کراش خوره همه دنبالمون همه خاطرخامن چقد منه پدسگ خوشگلم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

منم یه دوست دارم اینجوریه 

ینی گربه از بغلش رد میشه میگه عه این از من خوشش اومد 

من یه خاستگار داشتم دوستم وقتی فهمید به هر دری میزد ک بگه خاستگاری اونم اومده 

گفتم آخه مومن یه خاستگار هم به ما روا نداری ؟!😐😂😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

منم یه دوست دارم اینجوریه ینی گربه از بغلش رد میشه میگه عه این از من خوشش اومد من یه خاستگار داشتم د ...

ب خدا اون دفعه یکی پیامم داده بود فقط کم مونده بگه خونه ما اومده با خانواده خواستگاری 

ب خدا اون دفعه یکی پیامم داده بود فقط کم مونده بگه خونه ما اومده با خانواده خواستگاری

😂😂 ولش کن بزا خوش باشه

😂😂 ولش کن بزا خوش باشه

آخه اصلا برام بحث هایی که می‌کنه جالب نیست نمی‌دونم کجاش افتخار داره اصلا بیشتر انگار آدم رو ضعیف نشون میده که کل زندگیش وصل باشه به جنس مخالف تو خیابون رد میشیم میگه ا این پسره رو من میشناسم میریم تو کوچه میگه این پسره هم محلیمونه روم کراشه 😭😂

باز دوست شما خوبه

من یه دوست مریض داشتم

یه خانم همسن مامانش بهش میگفت عزیزم به طرف حس پیدا می‌کرد

ما توی یک جامعه ای هستیم که این گفتار در هر سنی اتفاق میوفته و یک چیز طبیعیه حالا طرف میخواد همسن باشه میخواد پیر باشه هرچی 

آدم باید جنبه داشته باشه هر عزیزم هر خوشگلم گفتنی دلیل نمیشه منظور بدی داشته باشه

امان از اینجور آدم ها🤦🏻‍♂️

ولی این فکر می‌کرد فرشتست اومده رو زمین قیافشم خوب نبود

آخه اصلا برام بحث هایی که می‌کنه جالب نیست نمی‌دونم کجاش افتخار داره اصلا بیشتر انگار آدم رو ضعیف نش ...

بدبخته😂😂 

به ابلفضل من این دوستم یبار گفت توی یه ماه ۱۷ تا خاستگار رد کرده به هیچ جام نبود 

چون میدونستم شعر میبافه 

اخه ۱۷ تا توی یه ماه ؟!!!!! 

دختر جماعت تو کل عمرشون ۱۷ تا ندارن😂😂😂