همش میگه وای فلانی منو برا پسرش خواستگاری کرد وای فلانی گفت چقدر خوشگلی وای فلانی منو نمیدونم دوسه بار خواستگاری کرده برا پسرش نمیدونم چرا اینقدر میگه دیگه حالم بهم میخوره واقعا فکر میکنه همه روش کراشن حالا فکر نکنید من حسودم یا یچیم هست ما سنمون خیلی کمه اصلا به این چیزا نباید فکر بکنیم اون روز ی پسره به من پیام داد گفت ا این ب من نخ داده بود سوار اسنپ میشیم میگه خیلی نگاه میکرد حتما روم کراش داده میگم فلانی مثلا بهم پیام داده میگه فکر کرده شماره منه با من کار داشته چون خیلی روم کراشه دیگه رفته رو اعصابم 😐😐😐
بدبخته😂😂 به ابلفضل من این دوستم یبار گفت توی یه ماه ۱۷ تا خاستگار رد کرده به هیچ جام نبود چون میدو ...
منم اینجوریم که باشه آره همه تورو میخوان جان جدت ولم کن هروقت میرم بیرون باش یا پیش همیم همش داره از پسر میگه دیگه پسر تو خیابون میبینم قیافه دوستم میاد جلو چشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.