2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرنسسن‌

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مزاحمت شاید

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اینکه با همه ی دخترهای دنیا رفیق باشن خوبه؟خب دلشون نمیخواد شما هم دیگه پیگیرش نباش

من پیگیر نیستم و نمیخام که باشم دوست پسر سابقم بوده الانم هیچ رابطه ای نداریم اما اون همه پیج های من رو بلاک میکنه بدون دلیل اینکه رو مخمه 

من پیگیر نیستم و نمیخام که باشم دوست پسر سابقم بوده الانم هیچ رابطه ای نداریم اما اون همه پیج های من ...

دوست پسر سابق باید هنوز هم پیجهای تو رو داشته باشه؟عجب!!!

شما کات کردی 

یعنی دیگه نمیخواد شما رو به هیچ عنوان چه از نزدیک چه تو مجازی ببینه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
دوست پسر سابق باید هنوز هم پیجهای تو رو داشته باشه؟عجب!!!شما کات کردی یعنی دیگه نمیخواد شما رو به هی ...

عزیزم متوجه ام که کات کردیم ولی من مزاحمتی براش ایجاد نکردم که هنوزم بلاک کنه من رو