2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8953 بازدید | 165 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاعات شخصی من به شما در تشخیص راه حل کمکی میکنه؟

نه من نه شما نه حتی روانشناس راه حلی برای این خانوم نداریم هیچ کس جز خودش نمیتونه برای اینده اش تصمیم بگیره!

میخوام ببینم با کی طرفم، یه دختر بچه احساساتی با دنیای صورتی، یا زنیکه ازدواج کرده و عمق این بی انصافی رو درک کرده یا میتونه درک کنه!

ولی واقعا هم فرقی نداره حتی دومی هم باشی معلومه دیدت به مسایل خیلی احساسی نه عمقی و واقعی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همسرت از خیانت پشیمونه؟

پشیمونیش ب چ دردم میخوره 

بعدشم ما ابروی همو بردیم تو اپارتمان اینقدر وحشتناک ابروریزی شد ک نگو اینقد حرفای بد من بش زدم ک اصلا نمیشه هیچ کاری کرد

شوهر تو مرزهای خیانت رو جابه جا کرده! با همجنس و غیرهمجنس رابطه داشته!!! کم مونده بپره رو سگ و گربه های خیابونی. برات پلیس آورده تو خونه. بهت خرجی نمیده تحقیرت هم می‌کنه

اسی اگر طلاق گرفتی هم برو پیش مشاوره. تو به طرز وحشتناکی مهرطلب و وابسته ای. هرچند بعید می‌دونم طلاق بگیری اصلا. طلاق نگرفتی هم برو واکسن هپاتیت بزن بعد برو پیش مشاور شخصیتت رو درست کن

نه من نه شما نه حتی روانشناس راه حلی برای این خانوم نداریم هیچ کس جز خودش نمیتونه برای اینده اش تصمی ...

شما درست میگی!

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اجی الان یچیز دیگه بگم ؟ ایدز چیه ؟ فقط میدونم معتاد ها میگیرن ولی همسر اسی که معتاد نیست اینم از را ...

ایدز فقط از خون منتقل میشه. 

مثلا بری آرایشگاه تیغ آرایشگر اگه به خون ویروسی مشتری قبلیش آلوده باشه، و بعد تیغشو ضدعفونی نکنه و  مثلا به صورت تو بزنه و صورت تو زخم بشه و اون ویروس بره توی خونت

یا با سرنگ آلوده

پشیمونیش ب چ دردم میخوره بعدشم ما ابروی همو بردیم تو اپارتمان اینقدر وحشتناک ابروریزی شد ک نگو اینقد ...

اگه طلاقت به خاطر حرف بد زدنه که بدون مهم نیست

از این حرفا زیاد میزنن مردم به هم

ولی خب ببین الان چقدر عوض شده و پشیمونه و میشه روش حساب کرد برای زندگی

ما از زندگی شخصی تو و شخصیت همسرت هیچ اطلاعی نداریم. هرچی هم بگیم از رو خدس و گمانه فقط منطقی باش

ایدز فقط از خون منتقل میشه. مثلا بری آرایشگاه تیغ آرایشگر اگه به خون ویروسی مشتری قبلیش آلوده باشه، ...

🥺💔💔💔💔 چقدر وحشتناک و بددد آرایشگاه نمیشه کاریش کرد

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂