2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 165 پست
نمیتونم تو بغلش گریم میگیره و اون منصرف میشه میخام بریم جدا بشیم دیگه فایده نداره

هنوز کنار همین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم از شرایطشون باخبر نیستم دوما توام باخبر نیستی پس لزومی نداره قضاوت کنی گاها از خیانتا بیمار ...

قضاوت؟؟! معنای قضاوت رو میدونید که هر جایی استفاده میکنید؟؟ طرف انقدر با این و اون خوابیده مریضی جنسی گرفته مریضیشو داده به زن بیچاره بعد میگی قضاوت؟؟؟ 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این مردک کثافت رو باید ازش دیه بگیره و پرتش کنه از زندگیش بیرون. ایدز بگیره اون وقت وی؟

اجی الان یچیز دیگه بگم ؟ ایدز چیه ؟ فقط میدونم معتاد ها میگیرن ولی همسر اسی که معتاد نیست اینم از رابطه میگبرن؟

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

نه بغلش نکن الان کار بجای باریک میرسه بعدش به خودت میای میبینی ازش حامله ایی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

هنوز با هم تو یه خونه این؟ 

چه جالب، اکثرا که نه همه طلاقایی که دیدم مدتها از هم جدا زندگی میکردن و تو راه دادگاه ها بودن 

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
اصلا تو خونه اون مردک ناقل ویروس چیکار می‌کنی وقتی تصمیمت برای طلاقه؟ میمونی اونجا دلت به رحم میاد پ ...

وای راست میگییی امشب نباید پیشش باشی تو اسی 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂