2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 165 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ایدز رو عالم و آدم می‌دونن از رابطه جنسی هم منتقل میشه

آره الان سرچ زدم نوشته منتقل میشود. 

ولی یه سریال بود تلویزیون دختره دو تا بچه داشت میخواست با امیرحسین آرمان ازدواج کنه

بعد فهمیدن پسره ایدز داره

نمیدونم چرا یاد ا ن افتادم حس میکنم تو اون فیلم گفتن منتقل نمی‌شه  شایدم اشتباه یادمه

پشیمونیش ب چ دردم میخوره بعدشم ما ابروی همو بردیم تو اپارتمان اینقدر وحشتناک ابروریزی شد ک نگو اینقد ...

میتونم بپرسم الان دقیقا چرا احساسات عشقولانه ات غلیان کرده؟؟

یاد تمام اذیت و ازاراش بیوفد یاد ظلمی که در حقت کرده بیوفت به این فکر کن جاتون برعکس بود اون چکار میکرد!! به این فکر کن با کاریکه کرده ممکنه هرگز نتونی بچه دار شی

به این فکر کن وقتی تو بغل اینو اون بوده حتی یه ذره هم به تو فکر نکرده

به این فکر کن، چه آسیب جسمی و روحی شدید و جبران ناپذیری بهت وارد کرده!

به این فکر کن چقدر وقیحانه خودش رفته طلاق فایل کرده! 

به این چیزا فکر کنی نه تنها نمیخوای بری بغلش، میخوای هرگز دیگه باهاش مواجه نشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وسایل مخصوص خودتو داشته باش هر وقت میری آرایشگاه بده آرایشگرت

عاااا راست میگییی ولی یسری وسایل دارنن تیغ و اینا میگن اونو بذار کنار مال ما بهتره یا یه نخ دور گردنشون هست به صورت همه میزنن چی

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یه نگاه سرسری به تاپیکات انداختم

دختر جونتو بگیر و فرار کن

دلت به چی خوشه؟ کاش فقط خیانتش مطرح بود، طرف به ادم خودشیفته است که دایما داره تحقیرت میکنه، برات پلیس اورده، واقعا چطوری دلت میخواد همچین ادمی و بغل کنی؟؟ تو رو خدا بگو چی باعث شده خودتو انقدر کم و حقیر ببینی، ببخشید اینو میگم ولی این رفتارت فقط نشانه خود کم بینیه! البته میشه خدس زد، هر کسی با ادمی که دایما تحقیرش کنه زندگی کنه دیگه براش عزت نفسی نمیمونه

کاش نزدیکت بودم بعد مهر طلاقت باهم جشن میگرفتیم!

یه نگاه سرسری به تاپیکات انداختمدختر جونتو بگیر و فرار کندلت به چی خوشه؟ کاش فقط خیانتش مطرح بود، طر ...

کاش نزدیکم بودی 

حرفات درسته 

میدونم هم مهرطلبم و هم عزت نفسم خیلی پایینه

کاش نزدیکم بودی حرفات درسته میدونم هم مهرطلبم و هم عزت نفسم خیلی پایینه

نزدیکت نیستم ولی هر وقت خواستی با کسی حرف بزنی رو من حساب کن.

من واقعا ناراحت میشم دو نفر از هم جدا شن، ولی واقعیت اینه از طلاق و جدایی شما اصلا ناراحت نمیشم چون جایی برای پشیمونی نذاشته اون مرد! 

چه خوب که بچه نداری

ایشالاازش جدا شدی میری دنبال مهارت هات، یه جای خوب کار میگیری، رشد میکنی، عزت نفس از بین رفته ات رو میسازی و بعد با یک مرد واقعی، کسیکه همراه زندگیت باشه، مشوق و حامیت باشه، متعهد و مهربون باشه ازدواج میکنی و بچه دار میشی

یعنی بعصی ها حرفایی میزنن مخ آدم سوت میکشه بابا طرف بهش خیانت جنسی کرده چرا چرت میگید من طرفم یه چت ساده کته دیگه منو نمیبینه بعصی ها انقد راحت میگن بغلش کن اگه خودشون بودن جر میدادن طرفو عزیزم من بدون عذاب وجدان جدا شو تا صد تا مریضی نگرفتی به خودت لطف کن