2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8945 بازدید | 165 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ویروس باعث ایجاد زگیل تو ناحیه تناسلی میشه و اگر رابطه دهانی هم باشه حلق و مری ر‌و درگیر می‌کنه. ...

وای حلقققق 💔💔💔💔 وای خاک تو سرمممم 💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
قلق؟؟؟ شما یه نفر بهت خیانت کنه، اونم‌جنسی، دنبال بدست اوردن قلقشی؟!؟!

بله

شاید هم به دنبال درمان..خیلی خیانت ها نتیجه اختلالات روانی هست

لطفا زود قضاوت نکنید منظورم از قلق راه حلی برای درمان بود..

وقتی یکی از طرفین مثل اسی شخصیت وابسته داره،میدونید بعد جدایی چه ضربه ای میخوره؟

خیانت توجیح نداره اما طلاق با الگوی شخصبت وابسته خریت محضه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
ارهخیانت هم هیچجوره و اصلااااا قابل توجیح و بخشش نیستاما تا وقتی دوسش داره اگه جدا بشه خودش داغون می ...

وای وای! چند سالته شما؟!؟ متاهلی یا مجرد؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مرسی از اینکه درکم میکنی مرسی از همتون که تنها پناهم بعد از خداید

الهی فداتشم 🥺⁦❤️⁩ گریه نکن امشب با خیال راحتت بخاب بهترین تصمیم رو گرفتی هر خانمی جای تو باشه همین کار رو میکنه

وای وای! چند سالته شما؟!؟ متاهلی یا مجرد؟

اطلاعات شخصی من به شما در تشخیص راه حل کمکی میکنه؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
تست زگیل تناسلی از طریق آزمایش پوست آلت تناسلی برای مردها و زن ها از طریق پاپ اسمیر مشخص میشه

عواح واقعا پس مردک کثافت به من می‌گفت میری آزمایش بکارت میدی آزمایش خون برای ازدواج مبدیم گفتم من بکارت نمیام گفت پس مادرم باید چک کنه بعدخندبد گفت مردها که آزمایش ندارن ولی خانم ها دارن واجبه که انجام بدن تا دل همسرشون رو جلب کنه 😐😐😐😐🤮💔